Rx 7900 Gre Vs 4070 Sistem

jezabel

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar merhaba. 2 3 haftadır piyasayı takip ediyorum. Ryzen 5 7500f işlemci ve 4070 ekran kartında karar kılmıştım. İndirimleri kovalayalım derken stoklardan kaynaklı yetişemedik. Hâlâ araştırıyorum psu anakart vs. güzel olan bir model yok illa bir yerinden kırpılmış şekilde sistemler var. Yukarıdaki attığım linkteki sistem nasıldır? Rx 7900 Gre 4070ti gücünde ve bazı noktalarda da geçtiği oluyor. Genel olarak fps ama ara sıra günde 1 2 saat en fazla hikayeli oyunlar da oynayabilirim uzun süre götürecek bir sistem olması için ddr5 seçtim en kötü işlemci upgrade yapabilirim diye. asıl sorum rx 7900 gre sorun çıkarır mı? markaya para vermek istemiyorum. fanboy da değilim sıkıntı çıkarmazsa eğer amd almak istiyorum. Yeni serilerinde yazılım sorunlarını da çözmüşler sanırım ve yeni teknolojileri de yolda imiş. Bu sistem alınır mı? Bir kaç değişiklik yapabilirim 42 43k bandına kadar çıkabilirim. Teşekkürler.

ben çıkaracağını düşünmüyorum satarken sıkıntı olabilir ama maliyeti düşürmek için kutusuz olan kartlar diye biliyorum normal karttan farkı yok

ben çıkaracağını düşünmüyorum satarken sıkıntı olabilir ama maliyeti düşürmek için kutusuz olan kartlar diye biliyorum normal karttan farkı yok
kutusu için değil de yazılım olarak vs soruyorum hocam önceki serilerde sorunlu olduğunu söylüyorlar hep amd pişmanlıktır diye

7900GRE alırdım ben 4070ti ı bile tokatlıyor 4k da. Yazılım olarak evet yeni serilerinde bile hatalar var ama düşük bir ihtimal. Ayrıca hata olsa bile kesin olmasada yüksek oranda çözülüyor. 4070ti aldığıma pişmanım şuan.

kutusu için değil de yazılım olarak vs soruyorum hocam önceki serilerde sorunlu olduğunu söylüyorlar hep amd pişmanlıktır diye
yok hocam 5000/6000/7000 serisi gayet stabil ve güzel kartlar

ilk linkimdeki sistemde işlemci ve anakartbir tık üst seviye başka yükseltmem gereken bir şey var mı sizce?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,453
Üyeler
188,424
Son üye
Hypnotica
Geri