- Konu Sahibi Konu Sahibi
100 mbps 1000 mbps de var evde yeterli olur sanırımAlınır İnternetin iyi se al
100 mbps 1000 mbps de var evde yeterli olur sanırımAlınır İnternetin iyi se al
Gayet yeterli 1000 de sorunsuz kullanıyorum geforce now daki gibi ayarları kaydetme olayı yok her oyuna girdiğinde ayarları tekrar yapman gerek100 mbps 1000 mbps de var evde yeterli olur sanırım
Monitör 240 hz +oc 280 hz oluyor da hdmı ile bağlı anakarta ekran kartı kullanmıyorum sistemde vardı 4060 sattım gfn de 120 hz ve üzeri veriyor mesela boostroid de verir mi öyle fps olarakta 120 fps üzeri mesela.Gayet yeterli 1000 de sorunsuz kullanıyorum geforce now daki gibi ayarları kaydetme olayı yok her oyuna girdiğinde ayarları tekrar yapman gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Grafik ayarları
Verir zaten 120hz desteği varMonitör 240 hz +oc 280 hz oluyor da hdmı ile bağlı anakarta ekran kartı kullanmıyorum sistemde vardı 4060 sattım gfn de 120 hz ve üzeri veriyor mesela boostroid de verir mi öyle fps olarakta 120 fps üzeri mesela.
Ya reis ben sadece cs2 oynıcam yok mu böyle güzel bi cloud gaming programı ucuzGayet yeterli 1000 de sorunsuz kullanıyorum geforce now daki gibi ayarları kaydetme olayı yok her oyuna girdiğinde ayarları tekrar yapman gerek
Grafik ayarları
YokYa reis ben sadece cs2 oynıcam yok mu böyle güzel bi cloud gaming programı ucuz
NYa reis ben sadece cs2 oynıcam yok mu böyle güzel bi cloud gaming programı ucuz
400 tl pahalı geldi bi tık yaN
Boostroid iyi gfn ye nazaran
Of
328 ediyor galiba400 tl pahalı geldi bi tık ya
Of
Gfn Ultimate daha pahalı 600 tl400 tl pahalı geldi bi tık ya
Of
Hesap falan çalmıyorlarsq boostroid almak daha mantıklı şuan zaten gfn ultimate süreli geceden öğlene olan aylık paketi aktif işe yaramaz yani boostroid almak daha mantıklı fullGfn Ultimate daha pahalı 600 tl
Hesap falan çalmıyorlarHesap falan çalmıyorlarsq boostroid almak daha mantıklı şuan zaten gfn ultimate süreli geceden öğlene olan aylık paketi aktif işe yaramaz yani boostroid almak daha mantıklı full