GeforceNow ultimate aboneliği nereden alabilirim?

100 mbps 1000 mbps de var evde yeterli olur sanırım
Gayet yeterli 1000 de sorunsuz kullanıyorum geforce now daki gibi ayarları kaydetme olayı yok her oyuna girdiğinde ayarları tekrar yapman gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Grafik ayarları

Gayet yeterli 1000 de sorunsuz kullanıyorum geforce now daki gibi ayarları kaydetme olayı yok her oyuna girdiğinde ayarları tekrar yapman gerek

Grafik ayarları
Monitör 240 hz +oc 280 hz oluyor da hdmı ile bağlı anakarta ekran kartı kullanmıyorum sistemde vardı 4060 sattım gfn de 120 hz ve üzeri veriyor mesela boostroid de verir mi öyle fps olarakta 120 fps üzeri mesela.

Monitör 240 hz +oc 280 hz oluyor da hdmı ile bağlı anakarta ekran kartı kullanmıyorum sistemde vardı 4060 sattım gfn de 120 hz ve üzeri veriyor mesela boostroid de verir mi öyle fps olarakta 120 fps üzeri mesela.
Verir zaten 120hz desteği var

Grafik ayarları
Ya reis ben sadece cs2 oynıcam yok mu böyle güzel bi cloud gaming programı ucuz

Hesap falan çalmıyorlarsq boostroid almak daha mantıklı şuan zaten gfn ultimate süreli geceden öğlene olan aylık paketi aktif işe yaramaz yani boostroid almak daha mantıklı full
Hesap falan çalmıyorlar

Geri