Neler Yeni

DDR5 Geçiş için 32GB RAM önerisi

tREFİ yı max yap. 65535 zaten max. Başka bir şey yok .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

54 derece. RGB li ram. Normaller 51de falan kalıyor.
o voltaja göre baya iyi değerler ram için ekstra fan falan var galiba

rgb yok hocam birde o kadar yüksek değerlere ihtiyacım yok. Şuan gayet memnunum :D
O zaman devam :D Bizimki biraz şov gibi. Daha iyisini yapabiliyoruz ama stabil olmuyor. Bu değerler stabil. @Aykut D. ona da yaptık onda da sorun yok . 5 6 bilgisayarda bu değerler var daha sorun yaşayan olmadı.

O zaman devam :D Bizimki biraz şov gibi. Daha iyisini yapabiliyoruz ama stabil olmuyor. Bu değerler stabil. @Aykut D. ona da yaptık onda da sorun yok . 5 6 bilgisayarda bu değerler var daha sorun yaşayan olmadı.
Reditte yapan kişilerin bir kaç konfigürasyonunu yaptimda 7000mhz'de oluyor ama Boot süresi uçuyor . Boot sürem 6200mhz de 9sn iken 7000mhz de 55sn sürüyor .

Bulduğum en ucuz rami alıp bu kadar iyi performans almak. Kingston'dan şaşılmamasi gerektiğini gösteriyor. Hiç sorun yaşamadım bu markanın ramleri ile . 10senede DDR 2 3 5 ramlerini kullandım .

(Ddr4 Ramini arkadaşıma sistem toplarken kullandım 4 aydır oda sorunsuz kullanıyor ama ileride ne olur bilinmez ama sorun çıkaracağını düşünmüyorum)

Reditte yapan kişilerin bir kaç konfigürasyonunu yaptimda 7000mhz'de oluyor ama Boot süresi uçuyor . Boot sürem 6200mhz de 9sn iken 7000mhz de 55sn sürüyor .

Bulduğum en ucuz rami alıp bu kadar iyi performans almak. Kingston'dan şaşılmamasi gerektiğini gösteriyor. Hiç sorun yaşamadım bu markanın ramleri ile . 10senede DDR 2 3 5 ramlerini kullandım .
O kingstonla alakalı değil hynix le alakalı :D Şansına A gelmiş işte. Bakmıştık o ramlerde başka çip olanda var. O gelse böyle yapamazdın.

değerler stabilse belki bende denerim. Kurcalamadan duramıyoruz :D

O kingstonla alakalı değil hynix le alakalı :D Şansına A geldi işte. Bakmıştık o ramlerde başka çip olanda var.
Kullandığım bütün Kingston ramler Hynix chipliydi ötesini pek bilmiyorum ama ram konusunda geri bildirimleriylede en az sorun çıkaran marka Kingston ama aynısıni ssd ve flashbellek konusunda söyleyemeyeceğim . Ssd de firmware çökmesi(a400) flashbelleklerinde düşük okuma yazma hızları...

değerler stabilse belki bende denerim. Kurcalamadan duramıyoruz :D
Muhtemelen çalışacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,866
Üyeler
173,084
Son üye
sukrukzlck