DDR5 Geçiş için 32GB RAM önerisi

Aynen tatlı değerde bırakmak yeterli üstü o uğraşa değecek bir artış yapmıyor ama herkesin hayatında bir kere oc hevesi gelir :D
Bende heves fazla geliyor sistemin çoğu bileşenin de kararlı stabil o.c var 😂.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun için gerek yok. Bizim 6200 mhz cl28 sanırım şuan en düşük gecikmeli olan. Render için vs 8000 mhz yaparsın ama oyunda daha kötü.
Latency uçuyor sanırsam .

Bende fazla geliyor sistemin çoğu bileşenin de kararlı stabil o.c var 😂.

Latency uçuyor sanırsam .
8000 de sanırım en düşük cl34 oluyor onu bende denemedim gerek yok çünkü.

Sen beni dinle corsair al sonra başın ağrımasın
Hepsi aynı. Hynix olsun yeter. Bu arada sana şöyle ufak bir bilgi daha vereyim. Corsair şuan RMA Türkiyede geçerli değil bizim ülkeyi çıkardılar. Kargo sorunlarından dolayı. Yani 10 sene global garanti falan fıss oldu TR de.

Oyun için gerek yok. Bizim 6200 mhz cl28 sanırım şuan en düşük gecikmeli olan. Render için vs 8000 mhz yaparsın ama oyunda daha kötü.

6000 mhz cl30 sadece hynix şuan. Diğerleri daha yapmadı veya yapamadı.
yaparlar geçen reddite okudum firmanin adını hatırlamıyorum yeni piyasa çıkmış ddr6 üzerinde çalışmaları felan yapmaya başlamış cl 30 dan daha aşağı 3gb chip çıkarıyormuş(ddr5)

Çıkamayabilirsin. DDR4 te çıkıyorduk ama bunda çıksan bile stabil olmaz çünkü voltajları arttırıyoruz.
Asus'u bekliyoruz ozaman. Bir kere 8000mhz bios verdilerde geri çektiler nedense galiba 8000mhz de sapıtıyor anakart .

yaparlar geçen reddite okudum firmanin adını hatırlamıyorum yeni piyasa çıkmış ddr6 üzerinde çalışmaları felan yapmaya başlamış cl 30 dan daha aşağı 3gb chip çıkarıyormuş(ddr5)
Cl30 dan aşağı zaten çıktı. Cl26 bile var. Ama onlarda Hynix :D

ama onlar hep 2gb 3 olsa daha iyi olmaz mıydı

çok pahalı ya valla rekabet çıksın dahada ucuzlar bari yapsın kim yapıyorsa çinlisi minlisi :D

XPG Lancer 32GB (2x16) 5600MHz CL36​

Ramlerim mevcut hynix A die 6000mhz cl30 da kullanıyorum değerleri de bırakıyorum 1.36 voltta gayet stabil

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-04-21 154008.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-21 154008.png
    60.7 KB · Hit: 21
ama onlar hep 2gb 3 olsa daha iyi olmaz mıydı

çok pahalı ya valla rekabet çıksın dahada ucuzlar bari yapsın kim yapıyorsa çinlisi minlisi :D
Bu modelden dolayı böyle Gskill' in bu modeli hep pahalı görüntüden dolayı. Ama 3500 TL lik patriotla bile aynı değerleri görebiliyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,291
Üyeler
185,701
Son üye
N0Face
Geri