Aykut D.
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,806
Buda bendenXPG Lancer 32GB (2x16) 5600MHz CL36
Ramlerim mevcut hynix A die 6000mhz cl30 da kullanıyorum değerleri de bırakıyorum 1.36 voltta gayet stabil
Buda bendenXPG Lancer 32GB (2x16) 5600MHz CL36
Ramlerim mevcut hynix A die 6000mhz cl30 da kullanıyorum değerleri de bırakıyorum 1.36 voltta gayet stabil
verdiğiniz voltaj değerleri kaç hocamBuda benden
Alıntıyı görüntüle
1.35v olması lazım @Ckribrahim biz kaç volt vermıştık tam olarak?verdiğiniz voltaj değerleri kaç hocam
trefi değeri çok düşük değil mi?1.35v olması lazım @Ckribrahim biz kaç volt vermıştık tam olarak?
Yanlış hatırlamıyorsam o değere karışmamıştim 2 3 ay önce yaptım tam hatırlamıyorum.trefi değeri çok düşük değil mi?
o değerin yüksek olması hem performans artışı hem de düşük gecikmeye yarıyorYanlış hatırlamıyorsam o değere karışmamıştim 2 3 ay önce yaptım tam hatırlamıyorum.
Dahada düşürürsem muhtemelen sapıtıcaktir denenmeye değer .o değerin yüksek olması hem performans artışı hem de düşük gecikmeye yarıyor
o değeri arttırmanız stabiliteyi bozar düşürmenin bozacağını sanmıyorum sizin ki 12 binlerde ben 65 binlerde kullanıyorumDahada düşürürsem muhtemelen sapıtıcaktir denenmeye değer .
Tomahawk da olabilir 11 kya aldım benBütçe artarsa x870 almanı öneririm yok dersen o paraya en iyisi b850 gaming plus zaten
Ram üzerine çok üzerine dusmedigim için tam vakıf değilim. Vaktim olduğunda bu durum için size yazarım.o değeri arttırmanız stabiliteyi bozar düşürmenin bozacağını sanmıyorum sizin ki 12 binlerde ben 65 binlerde kullanıyorum
stabil ve memnunsanız kurcalamanıza gerek yokRam üzerine çok üzerine dusmedigim için tam vakıf değilim. Vaktim olduğunda bu durum için size yazarım.
Sende voltajlar gözükmüyor. EFi düşük değiştirmedik mi onu ?1.35v olması lazım @Ckribrahim biz kaç volt vermıştık tam olarak?
Ram üzerine çok üzerine dusmedigim için tam vakıf değilim. Vaktim olduğunda bu durum için size yazarım.
stabil ve memnunsanız kurcalamanıza gerek yok. Ben bilgi vermek açısından dikkatimi çekti söylemek istedim.
Valla hocam eksikliğini hissetmedim girmemişiz sanırsamSende voltajlar gözükmüyor. EFi düşük değiştirmedik mi onu ?