Neler Yeni

Filistin'e yardım yapabileceğimiz yerler

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,131
İsim
Eşref Tek
Aynen aynen kardeşim oradaki stklarin %90 i müslümandi sadece ahbap vardı sizden üstelik 2 yıldır paraların hesabını verecekti unuttu
Hem bana Kızılay bahanesi uydurma chp gençlik kollarının ellerine gelen yardım parasıyla çadır almak yerine beleşe alıp paranın üstüne konmaya çalıştı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kütahya Domaniç Hayme ananın topraklarindanim sizden daha türk olduğum kesin
Ya hadi bas git boş boş yalanlar uydurma ya Ahbap 300 kere denetlendi hepsinin raporları da düzenli paylaşılıyor.
poponu kaldır git yaz ahbap kendi sitesinde de var raporlar twitter'da da mevcut harcanan ve ödenen paralar.
denetleme raporları da var insanlara çamur atacağınıza Kızılayın hesabını verin siz önce arap perest seni.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burda bana bu ülkedeki insanlara yardım yap diyenler onlara yapmadığımı kim söyledi onuda geçtim burdaki insanlar bu halde olmayı kendileri seçti her geçen gün muhtaç olmayı burda gelip edebiyat yapmayın ya yardımcı olun yada işinize boş muhabbet yapmayın
Filistindekiler de bana göre kendi seçti bu durumda olmayı diyip avutalım o zaman kendimizi nasıl ? savaşta olmak sadece silah ve bombayla mı oluyor ?

Son düzenleme:

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,683
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Vallahi yazıklar olsun size madem bu kadar bilinçlisiniz zulüm gören türk kardeşlerimiz için bir girişiminiz var mı ? Dur tahmin edeyim yok ama sırf kendinizce beni susturmak adına yardım ettik ağızı yapacaksınız. Başlayayım filistine önce kendi kanımızın adaleti ve yardımını benimseseydiniz ülke bu halde olmazdı.

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Erdem
Selamın aleyküm Filistin'e ufak çaplı kendimizce maddi destek yapmak istiyoruz da piyasada dolandırıcı pek fazla bize güvenilir sitelerin markaların vb. İsimlerini verip yardımcı olma şansınız varsa çok memnun oluruz şimdiden teşekkürler
Coco-Cola Hissesi alabilir sinz

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,184
İsim
.
Kasa kasa Coca Cola satın alarak yapabilirsin, Filisitindeki fabrikaları ve çalıtırdığı işçiler ile hem istihdam hem de yardım sağlıyor. Yaşasın Coca Cola

quartle

80+ Gold
üstün ırk falan değilsin
b*tı'nın gözünde bir p*jeet ile aynı seviyedesin
Bunu kafana sok.
boykot ürünlerini niye kullanıyorsun çıksana googledan ayrıca o çin malı telefonunu da çöpe at

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,791
Üyeler
172,738
Son üye
gainer7213
Top Bottom