Çözüldü✓ Monitörde çizgi ve ucunda ölü pixel

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
773
Monitörün yukarıdan aşağıya çizgi ve ucunda ölü pixel var garanti kapsamına girer mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En net görüntüsü normalde baya belirgin ama kamera düzeltme yaptığı için göstermek zor oluyor

Ekler

• IMG_20250420_002842099.jpg
    IMG_20250420_002842099.jpg
    964.6 KB · Hit: 45
  • Screenshot_20250420-133235~2.png
    Screenshot_20250420-133235~2.png
    2 MB · Hit: 42
Son düzenleme:
Bunu direkt iade edin böyle kullanılmaz, değişim falan isteyin olmadı.

Panel arızası sayılır zaten.

Bunu direkt iade edin böyle kullanılmaz, değişim falan isteyin olmadı.

Panel arızası sayılır zaten.
hocam garanti destek kaydı oluşturdum değişim istedim, alalı 11 ay oldu asus kalitesinden beklemediğim bir şey gelip alacaklar, bakalım sonuç ne olacak

hocam garanti destek kaydı oluşturdum değişim istedim, alalı 11 ay oldu asus kalitesinden beklemediğim bir şey gelip alacaklar, bakalım sonuç ne olacak
14 gün içerisinde bişey gözükmediyese servise gönderseniz bile genelde kullanıcı hatası diyorlar

14 gün içerisinde bişey gözükmediyese servise gönderseniz bile genelde kullanıcı hatası diyorlar
hocam buna kullanıcı hatası demelerine imkan yok darbe yok bir şey yok dümdüz panel arızası

hocam buna kullanıcı hatası demelerine imkan yok darbe yok bir şey yok dümdüz panel arızası
Hocam başlangıçta çıkmayan hataların sonradan gözükmesine bazen yetkili servisler şerefsizlik yapıp kullanıcı hatası diyebiliyor. Umarım yaşamazsınız

Hocam başlangıçta çıkmayan hataların sonradan gözükmesine bazen yetkili servisler şerefsizlik yapıp kullanıcı hatası diyebiliyor. Umarım yaşamazsınız
darbe falan olsa dediğiniz doğru ama burada benlik hiçbir şey yok zaten garanti bu yüzden var, thh yolu gözükür kullanıcı hatası derseler.

Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın :)

Onlar yaparsa sen de yap bi şeyler ...

darbe falan olsa dediğiniz doğru ama burada benlik hiçbir şey yok zaten garanti bu yüzden var, thh yolu gözükür kullanıcı hatası derseler.
S!nerji olayındada benzer şeyler olmuştu, saçma sapan şeylerden iade kabul etmeyebiliyorlar

Abi jedilar ile bi alakan var mı ne bu asilik

Aynen öyle :D. Bakalım böyle bir sorunu kullanıcı hatası diye itelemelerinin imkanı yok olursa bizimde kozumuz var.

S!nerji olayındada benzer şeyler olmuştu, saçma sapan şeylerden iade kabul etmeyebiliyorlar

Abi jedilar ile bi alakan var mı ne bu asilik
Asus tarafı nasıl bakıcaz

Aynen öyle :D. Bakalım böyle bir sorunu kullanıcı hatası diye itelemelerinin imkanı yok olursa bizimde kozumuz var.

Asus tarafı nasıl bakıcaz
Hangi siteden aldığınıza bağlı

Asilik değil, tam tersine başka türlü derdini anlamazlar hatta haklıymış gibi milleti suçlarlar... Eğer böyle yaparlarsa hakkını yedirir misin yoksa gereğini mi yapmak gerekir? Para kolay kazanılmıyor.

Hangi siteden aldığınıza bağlı
itopya ama ben direkt servisle muhattap oluyorum itopya tarafıyla bir görüşmem olmadı servisteki rapora göre belki görüşme olur veya servis tarafı yenisini tedarik eder

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,865
Üyeler
186,253
Son üye
matador0205
Geri