Çözüldü✓ Monitörde çizgi ve ucunda ölü pixel

Gerekirse şikayet et. Garanti bunu kapsamak zorunda

Asilik değil, tam tersine başka türlü derdini anlamazlar hatta haklıymış gibi milleti suçlarlar... Eğer böyle yaparlarsa hakkını yedirir misin yoksa gereğini mi yapmak gerekir? Para kolay kazanılmıyor.
kesinlikle hocam hem hak aramak ne zaman sorun olmuş ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerekirse şikayet et. Garanti bunu kapsamak zorunda
Bakalım hocam cihazı almak için kargo yönlendirdiler gidince bakıcaz servis ne karar verecek ona göre hareket edicem

itopya ama ben direkt servisle muhattap oluyorum itopya tarafıyla bir görüşmem olmadı servisteki rapora göre belki görüşme olur veya servis tarafı yenisini tedarik eder
İtopya servisi bana göre rezaletti, gpu geleli 4 gün olmuş yeni haber veriyor paşalarım

Göndermeden önce gerekli kanıtları topla, sorunu açıkça kaydet, video çek, eğer hatayı olduğu gibi geri gönderirlerse bi şey yapmadan elinde ne kadar çok kanıt olursa o kadar haklı olursun.

Göndermeden önce gerekli kanıtları topla, sorunu açıkça kaydet, video çek, eğer hatayı olduğu gibi geri gönderirlerse bi şey yapmadan elinde ne kadar çok kanıt olursa o kadar haklı olursun.
yaptım hocam zaten fotoğrafı da servise gönderdim. elimde kanıtı mevcut uyarı için teşekkürler

Son düzenleme:
Ürünün garanti süreci tamamlandı, ekran panelini değiştirmişler test etmişler ve panel testleri geçmiş. Bugün veya yarın kargoya verilecekmiş, umarım düzgün şekilde tamir edilmiştir.

An itibari ile ürün servisten geldi kontrolleri yaptım hiçbir sorun yok. Umarım uzun ömürlü olur :D

Geri