Araba öner banaOlley be inşallah 1 ay içinde 5000 olur gram
Araba öner banaOlley be inşallah 1 ay içinde 5000 olur gram
Böyle acayip acayip tavsiyeler verip sonuna YTD yazıyorsunuz.Düşmez rahat ol. Düşse de 50 lira 100 lira düşer sonra misliyle artar Türkiyede altın döviz her zaman alınabilir YTD
Bütçen ne abiAraba öner bana
Geçen 3650 düştüğünde aldım bayağı yüklü miktarda 3 aylık memur maaşı kazandırdı 1 ay geçmedi dahaAltın alın yatırım tavsiyesidir YTD deyip kacmicam sorumluluktan
max 800 ama yıl sonu gibi alacağım konu var yükseltiyorum oraya yazBütçen ne abi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geçen 3650 düştüğünde aldım bayağı yüklü miktarda 3 aylık memur maaşı kazandırdı 1 ay geçmedi daha
Ytd yazmasa ileride zarar eden kişi dava açar ve açar açmaz SS ile kanıt gösterdiğinde direk haklı çıkar çünkü burada kimsenin yatırım tavsiyesi verecek belgesi vs yok.Böyle acayip acayip tavsiyeler verip sonuna YTD yazıyorsunuz.
Altın bizimle ilgili değildir. Bizim ekonomimizle hiçbir alakası yoktur. Önce bunu öğrenin.
Şu demeniz daha doğru Türkiye de para TL de tutulmaz.
Gram mi düşmüştü 3650 TL'yeBütçen ne abi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geçen 3650 düştüğünde aldım bayağı yüklü miktarda 3 aylık memur maaşı kazandırdı 1 ay geçmedi daha
İyi de hocam tl devamlı değer kaybettiği için her halükarda artmayacak mıBöyle acayip acayip tavsiyeler verip sonuna YTD yazıyorsunuz.
Altın bizimle ilgili değildir. Bizim ekonomimizle hiçbir alakası yoktur. Önce bunu öğrenin.
Şu demeniz daha doğru Türkiye de para TL de tutulmaz.
Ben de geçen sene yapmıştım öyle bir şey şuan tutsam çok daha kaliteli sistem alırdım ama 1 sene kullandım keyfini aldım paranın değer de bir yere kadar1 hafta önce 3950 TL'den bozdurup sistem toplamıştım. 5k tl zarar ettim.
Estagfurullah hocam özrülük bir durum yok yanlış anlaşıldıysam ben özür dilerim.İyi de hocam tl devamlı değer kaybettiği için her halükarda artmayacak mı
Tavsiye vermek değil amacım zaten bilgi sahibi değilim özür dilerim
Haklısınız o kafayla bakarsak o işin sonu gelmez.Ben de geçen sene yapmıştım öyle bir şey şuan tutsam çok daha kaliteli sistem alırdım ama 1 sene kullandım keyfini aldım paranın değer de bir yere kadar
Evet hocamGram mi düşmüştü 3650 TL'ye