Ben memnun değilim acıkcası tp-link dahil büyük oyunlarda gecikme bir süre sonra çok artıyordu usb olarak bluetoothlerin hiç biri memnun etmedi beni belki bir ayarı vardır bilemem de bir süre sonra çok gecikmeli geliyordu xbox koluna komutlar sağ yapıyorum 2 saniye sonra geliyordu örnek verecek olursakAnakart değiştirene kadar bir süre kullandım güzel ürün
Xbox kolu kullanmıyorum zaten, bt ile her türlü gecikme olur btnin limitasyonlarından dolayıBen memnun değilim acıkcası tp-link dahil büyük oyunlarda gecikme bir süre sonra çok artıyordu usb olarak bluetoothlerin hiç biri memnun etmedi beni belki bir ayarı vardır bilemem de bir süre sonra çok gecikmeli geliyordu xbox koluna komutlar sağ yapıyorum 2 saniye sonra geliyordu örnek verecek olursak
Tam olarak hangi zamanda?şuan pek bir indirim yok sıksık 120 liralara kadar düşüyor bu ürün, bende 125 ya da 130 a almıştım.
Yakın fiyatta satan satıcılar var ancak kargo fiyatları ekleniyor, bunda da eklenebilir lakin yöntemi daha kolay. Amazon'la beraber genelde aynı fiyata satıyorlar, Amazon'da daha pahalı şu an. Ondan sonra da fiyatlar artıyor gittikçe.Bu fiyatlardaydı zaten 120tl ye düştüğünü hiç hatırlamıyorum bir yanlışınız olmasın
Fiyatı artmış geri düşürmüşler. TP-link in ürünü kullanıyorum şu ana kadar bir sorun yaşamadımTam olarak hangi zamanda?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yakın fiyatta satan satıcılar var ancak kargo fiyatları ekleniyor, bunda da eklenebilir lakin yöntemi daha kolay. Amazon'la beraber genelde aynı fiyata satıyorlar, Amazon'da daha pahalı şu an. Ondan sonra da fiyatlar artıyor gittikçe.
6, ya da 7 hafta önce olabilirTam olarak hangi zamanda?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yakın fiyatta satan satıcılar var ancak kargo fiyatları ekleniyor, bunda da eklenebilir lakin yöntemi daha kolay. Amazon'la beraber genelde aynı fiyata satıyorlar, Amazon'da daha pahalı şu an. Ondan sonra da fiyatlar artıyor gittikçe.