🔥İndirim Mercusys MA530 (Bluetooth 5.3 Adaptör) 179TL

Anakart değiştirene kadar bir süre kullandım güzel ürün

Anakart değiştirene kadar bir süre kullandım güzel ürün
Ben memnun değilim acıkcası tp-link dahil büyük oyunlarda gecikme bir süre sonra çok artıyordu usb olarak bluetoothlerin hiç biri memnun etmedi beni belki bir ayarı vardır bilemem de bir süre sonra çok gecikmeli geliyordu xbox koluna komutlar sağ yapıyorum 2 saniye sonra geliyordu örnek verecek olursak

şuan pek bir indirim yok sıksık 120 liralara kadar düşüyor bu ürün, bende 125 ya da 130 a almıştım.

Ben memnun değilim acıkcası tp-link dahil büyük oyunlarda gecikme bir süre sonra çok artıyordu usb olarak bluetoothlerin hiç biri memnun etmedi beni belki bir ayarı vardır bilemem de bir süre sonra çok gecikmeli geliyordu xbox koluna komutlar sağ yapıyorum 2 saniye sonra geliyordu örnek verecek olursak
Xbox kolu kullanmıyorum zaten, bt ile her türlü gecikme olur btnin limitasyonlarından dolayı

evet 129 tl ye alındı zamanında bende almıştım. Fakat 2024 ün son çeyreğiydi. Eğer ihtiyaç varsa kesinlikle tavsiye ederim. 5.3 olması ve ağ cihazları üreten bir firma bilindik ve sorunsuz. İthiyacı olan düşünmeden satın alabilir.

Bu fiyatlardaydı zaten 120tl ye düştüğünü hiç hatırlamıyorum bir yanlışınız olmasın

179 tl ye 2024 10. ayda almısım evet doğru. İndirim olsada olmasada zaten bu fiyat bandında daha iyi yok. O yüzden tekrardan söylüyorum ihtiyacı olan varsa alsın kullansın. Başka bir şey bakmasına gerek yok.

şuan pek bir indirim yok sıksık 120 liralara kadar düşüyor bu ürün, bende 125 ya da 130 a almıştım.
Tam olarak hangi zamanda?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyatlardaydı zaten 120tl ye düştüğünü hiç hatırlamıyorum bir yanlışınız olmasın
Yakın fiyatta satan satıcılar var ancak kargo fiyatları ekleniyor, bunda da eklenebilir lakin yöntemi daha kolay. Amazon'la beraber genelde aynı fiyata satıyorlar, Amazon'da daha pahalı şu an. Ondan sonra da fiyatlar artıyor gittikçe.

Yakın fiyatta satan satıcılar var ancak kargo fiyatları ekleniyor, bunda da eklenebilir lakin yöntemi daha kolay. Amazon'la beraber genelde aynı fiyata satıyorlar, Amazon'da daha pahalı şu an. Ondan sonra da fiyatlar artıyor gittikçe.
Fiyatı artmış geri düşürmüşler. TP-link in ürünü kullanıyorum şu ana kadar bir sorun yaşamadım

6, ya da 7 hafta önce olabilir

Amazon’dan 189 TL'ye S-link SLX-BL053 almıştım masaüstü pc’de Redmi Buds 4 Lite kullanmak için , fakat ses robotlaşmıştı ve sürekli kesik kesik geliyordu. İade ettim ve yerine kupon + parolapara ile 104 TL' ye MA530 aldım. Bugün elime ulaştı, V1.0 sürümünü göndermişler. Driver’ını indirip kurdum, ses net ve robotlaşma, kesilme olmadan sorunsuz kullanıyorum. Tavsiye ederim. S-link SLX-BL053 Tavsiye etmiyorum.

Geri