Neler Yeni

🔥İndirim 21k dan 19k düşen 65 inç akıllı TV

Reaksiyon skoru
11
IMG20250426194057.jpg
k

kötü marka

1 seneye box alırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tüm firmalar aynı qled paneli satıyor herhalde bı anda ele geçirdiler piyasayı onvo next dijitsu senna

a101 de toshibalar vs oluyordu vestel üretimi güzel fiyata bulunursa f/p cihazlar oluyor. panellerini araştırmak lazım

Yok lucian

Ufak bi araştırma yaptım tclin kullandığı csot HVA panele sahip. %98 srgb desteği de var. CVTE EL.MT9602Pro-E model anakart kullanılıyor. Fiyat performans televizyon bence. Servis hizletlerini bilmiyorum ama teknik özellik konusunda yeterli

Ufak bi araştırma yaptım tclin kullandığı csot HVA panele sahip. %98 srgb desteği de var. CVTE EL.MT9602Pro-E model anakart kullanılıyor. Fiyat performans televizyon bence. Servis hizletlerini bilmiyorum ama teknik özellik konusunda yeterli
F/p değil görüntü kalitesi kötü 8k bile olsa 720p gibi gösteriyor bir yıla kalmaz da titremeye başlıyor ekran her cafe cart curt yerde görebilirsiniz bu çakma leş tvyi 👍

F/p değil görüntü kalitesi kötü 8k bile olsa 720p gibi gösteriyor bir yıla kalmaz da titremeye başlıyor ekran her cafe cart curt yerde görebilirsiniz bu çakma leş tvyi 👍
bu model olduğundan emin misin çünkü bazı modelleri kötü cidden

Bu tarz TV leri araştırıpta alın. Genelde wifi kaliteleri kötü oluyor kabloyla bile bağlayanlar internet hızından memnun olmadıklarını gördüm. Yani araştır araştır ve araştır...

Geri