sako.TPZ
80+ Bronze
48 inç nerde 65 inç nerde ve outlet almışsınAklını kullanırsan alırsın![]()
48 inç nerde 65 inç nerde ve outlet almışsınAklını kullanırsan alırsın![]()
48 inç nerde 65 inç nerde ve outlet almışsın![]()
Durmadan aklını kullanırsan diyorsun sen kullanmadan seçim yapmışsın sana uysak 25 metrekare odada monitör niyetine kullanırdıke yani aklını kullanırsan alına iliyor 65 inç oled diye idda etmedim ben. Görüntüsü oled üstüne yok.
Durmadan aklını kullanırsan diyorsun sen kullanmadan seçim yapmışsın sana uysak 25 metrekare odada monitör niyetine kullanırdık![]()
Özel birey olabilirsin kalbini kırmamak için saygı duyuyorum yanlış seçimlerini de başkalarına önerme ve konuşmalarına dikkat et fazla durmazsın burda banı yersinherkes senin kadar oda m2 si yok maalesef. Ne kadar ekmek o kadar köfte. 65 alıcam diye oled mi almayım yani. Ben oled tavsiyesinde bulundum. Gereksiz ve boş muhabbet yapma bana. Kullanamıyorsan da zorlama zarar verirsin![]()
Yüksek Hz oranlı tvleri tercih ediyorum ulusal yayınları zaten izlemiyorum Netflix vb. Uygulama ile film izlerim diğer vakitler eşinizle oyun oynayabilirsiniz tvye pc veya leptop bağlayıptv cidden çok mu büyük ihtiyaç hocam bence bu paralar bile fazla haftada 1 2 saat kullanılan bir şeye bu kadar para vermek
Evdeki herkesin elimin altında 80-90 binlik telefon var eve aldığımız tv 1000lira sadece 1000
Spotçudan aldık zaten bu devirde herkeste son model telefonlar var tv yerine eşinize beşi bi yerde alın(beşi1yerse ama gram) artan paraylada spotçudan falan 4 5e çözün yeter
Ha yeni gelinim marka istiyorum derse hanım orası ayrı lakin bence hanıma dediğim konu hakkında bi danışın
OutletAklını kullanırsan alırsın![]()
Ulan zaten cihazın kronik sorunu oled yanığı cihaz kim bilir kaç saat mağazada çalıştı ömrünü azalttı. Senin gibi aklını kullanmayan birinede kakaladılar sonra.Aklını kullanırsan alırsın![]()
Ulan zaten cihazın kronik sorunu oled yanığı cihaz kim bilir kaç saat mağazada çalıştı ömrünü azalttı. Senin gibi aklını kullanmayan birinede kakaladılar sonra.
Yüksek Hz oranlı tvleri tercih ediyorum ulusal yayınları zaten izlemiyorum Netflix vb. Uygulama ile film izlerim diğer vakitler eşinizle oyun oynayabilirsiniz tvye pc veya leptop bağlayıp
Mesaj otomatik birleştirildi:
Outlet48 inç
Ne zaman aldınAklını kullanırsan alırsın![]()
Özel birey olabilirsin kalbini kırmamak için saygı duyuyorum yanlış seçimlerini de başkalarına önerme ve konuşmalarına dikkat et fazla durmazsın burda banı yersin
Ne zaman aldın
Elektronik servis işletmem var sayende yeni öğrendim Allah razı olsun.Lanlı lunlu konuşma edepsizlik yapma, cihazın (gizli teknik servis menüsü var, çalışma süresi vesaire teknik veriler görünüyor ayrıca şuan öğrendiğine adım gibi eminim) Ek olarak eşya sigortam var, ek olarak neyin ne olduğunu biliyorum, problem seni niye geriyor bozulursa bozulur yaptırırız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim odam için ideal, ben 48 inç oled alın diye dayatmıyorum kimseye, oled tercih edilmesini söyledim olay olmuş