Neler Yeni

❌İndirim Bitti! TCL 65T7B 65" QLed 4K Google TV 32.999 TL

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Y K

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Doğan gelişigüzel
selam dostum allah tamamını erdirsin mutluluğunuz daim olsun. hayırlı ramazanlar bende geçen sene 4k led tv aldım tcl evlenirim diye uyguna geldi attım kenarda duruyor tcl konusunda benim beklentimden fazla çıktı ve servisi çok iyidi izmirdeyim ben gelip kontrol edip kuruldu sonra kutuya kaldırdım çok kullanmadık ama renk goruntu vs çok güzel ki benimki normal 4k led tv qled oled vs olursa daha iyi olur bence imkan varsa ve fp ise tcl tv al geç içinde android de var benımkınde bundada vardır sonradan apk vs de kurabılırsın 10 numara tv olur

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Y K
Durmadan aklını kullanırsan diyorsun sen kullanmadan seçim yapmışsın sana uysak 25 metrekare odada monitör niyetine kullanırdık :)

herkes senin kadar oda m2 si yok maalesef. Ne kadar ekmek o kadar köfte. 65 alıcam diye oled mi almayım yani. Ben oled tavsiyesinde bulundum. Gereksiz ve boş muhabbet yapma bana. Kullanamıyorsan da zorlama zarar verirsin :)

sako.TPZ

80+ Bronze
herkes senin kadar oda m2 si yok maalesef. Ne kadar ekmek o kadar köfte. 65 alıcam diye oled mi almayım yani. Ben oled tavsiyesinde bulundum. Gereksiz ve boş muhabbet yapma bana. Kullanamıyorsan da zorlama zarar verirsin :)
Özel birey olabilirsin kalbini kırmamak için saygı duyuyorum yanlış seçimlerini de başkalarına önerme ve konuşmalarına dikkat et fazla durmazsın burda banı yersin

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,101
İsim
Selim
tv cidden çok mu büyük ihtiyaç hocam bence bu paralar bile fazla haftada 1 2 saat kullanılan bir şeye bu kadar para vermek
Evdeki herkesin elimin altında 80-90 binlik telefon var eve aldığımız tv 1000lira sadece 1000
Spotçudan aldık zaten bu devirde herkeste son model telefonlar var tv yerine eşinize beşi bi yerde alın(beşi1yerse ama gram :D) artan paraylada spotçudan falan 4 5e çözün yeter
Ha yeni gelinim marka istiyorum derse hanım orası ayrı lakin bence hanıma dediğim konu hakkında bi danışın
Yüksek Hz oranlı tvleri tercih ediyorum ulusal yayınları zaten izlemiyorum Netflix vb. Uygulama ile film izlerim diğer vakitler eşinizle oyun oynayabilirsiniz tvye pc veya leptop bağlayıp
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aklını kullanırsan alırsın ;)
Outlet 🗿 48 inç

Teil5757

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Görüntü sistemleri, pcb
Uygunsuz Dil
Aklını kullanırsan alırsın ;)
Ulan zaten cihazın kronik sorunu oled yanığı cihaz kim bilir kaç saat mağazada çalıştı ömrünü azalttı. Senin gibi aklını kullanmayan birinede kakaladılar sonra.

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Y K
Ulan zaten cihazın kronik sorunu oled yanığı cihaz kim bilir kaç saat mağazada çalıştı ömrünü azalttı. Senin gibi aklını kullanmayan birinede kakaladılar sonra.

Lanlı lunlu konuşma edepsizlik yapma, cihazın (gizli teknik servis menüsü var, çalışma süresi vesaire teknik veriler görünüyor ayrıca şuan öğrendiğine adım gibi eminim) Ek olarak eşya sigortam var, ek olarak neyin ne olduğunu biliyorum, problem seni niye geriyor bozulursa bozulur yaptırırız

Yüksek Hz oranlı tvleri tercih ediyorum ulusal yayınları zaten izlemiyorum Netflix vb. Uygulama ile film izlerim diğer vakitler eşinizle oyun oynayabilirsiniz tvye pc veya leptop bağlayıp

Outlet 🗿 48 inç

Benim odam için ideal, ben 48 inç oled alın diye dayatmıyorum kimseye, oled tercih edilmesini söyledim olay olmuş

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Y K
Özel birey olabilirsin kalbini kırmamak için saygı duyuyorum yanlış seçimlerini de başkalarına önerme ve konuşmalarına dikkat et fazla durmazsın burda banı yersin

Saygıyı kendine sakla, tavsiyede bulunuyorum gerileme sonradan başlayabiliyor, başka tavsiye istersen hekime gidebilirsin.

Ne zaman aldın

2024 kasım civarı

Teil5757

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Görüntü sistemleri, pcb
Lanlı lunlu konuşma edepsizlik yapma, cihazın (gizli teknik servis menüsü var, çalışma süresi vesaire teknik veriler görünüyor ayrıca şuan öğrendiğine adım gibi eminim) Ek olarak eşya sigortam var, ek olarak neyin ne olduğunu biliyorum, problem seni niye geriyor bozulursa bozulur yaptırırız

Benim odam için ideal, ben 48 inç oled alın diye dayatmıyorum kimseye, oled tercih edilmesini söyledim olay olmuş
Elektronik servis işletmem var sayende yeni öğrendim Allah razı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,730
Üyeler
171,973
Son üye
kaanguleryuz09
Top Bottom