TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Hocam üründen memnun musunuz ?
Yeni aldım 159 pro modeli bugün elime ulaştı beyaz olan model aşırı şık duruyor ilk izlenimim gayet güzel bence ama hafif bı terletiyo gibi malzeme kalitesinden dolayı galiba ama daha pek deneyemedim

güzel mi hocam memnun musun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

katılırsın diye biliyorum reis
Memnunum ürün güzel silikon bantla yapıştırdım duvara hala düşmedi

@KingDeViL hocam sizde daha önce siparişi iptal ettiğinizde temu kredisi olarak almadığınız bir durum olmuştu sanırım, wifi bağlandım çözdüm demiştiniz. Bu durumu müşteri hizmetleri ile görüşüp temu kredisi olarak alma ihtimalimiz var mı, sanki birisi söylemişti de siz mi söylemiştiniz onu hatırlayamadım
Ben müşteri temsilcisine bağlanmadım. Wifiden bağlanınca direk temu kredisi olarak alabilmiştim.

Memnunum ürün güzel silikon bantla yapıştırdım duvara hala düşmedi
Benim duvar süslerim daha güzel olacak :D Tasarımları yapılmaya başlandı :)).

1745704501890.png

Şu 2 arabadan siyah olanı yapıldı. Kırmızı beyaz olanı geldi hala yapılacak. Turuncu olanı kargoda. Tek sıkıntı reklamcı ve cam çerçeve veya pleksi. Baya masrafa sokacak bizi.
1745704553080.png

1745704680355.png

Son düzenleme:
Ben müşteri temsilcisine bağlanmadım. Wifiden bağlanınca direk temu kredisi olarak alabilmiştim.

Benim duvar süslerim daha güzel olacak :D Tasarımları yapılmaya başlandı :)).

Alıntıyı görüntüle

Şu 2 arabadan siyah olanı yapıldı. Kırmızı beyaz olanı geldi hala yapılacak. Turuncu olanı kargoda. Tek sıkıntı reklamcı ve cam çerçeve veya pleksi. Baya masrafa sokacak bizi.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam benimki düz panel sen koleksiyoncusun o apayrı bir dünya hayırlı olsun şimdiden
Size bir şey sorucam ben duvara herhangi bir aracın resmini çerçeveletip asmak istiyorum bu resmi nerde nasil yaptirabilirim ama güzel bir görüntü olsun istiyorum. Fazlada büyük olmucak a4 boyutunda
Misal audi rs6 nin arka stoplarindan bir resim bulucam ve bunu matbada a4 boyutunda bastırim diyorum nasil olur

GaN şarj cihazlarından alan var mı acaba bildiğiniz ürün varsa link atabilir misiniz

Hocam benimki düz panel sen koleksiyoncusun o apayrı bir dünya hayırlı olsun şimdiden
Size bir şey sorucam ben duvara herhangi bir aracın resmini çerçeveletip asmak istiyorum bu resmi nerde nasil yaptirabilirim ama güzel bir görüntü olsun istiyorum. Fazlada büyük olmucak a4 boyutunda
Misal audi rs6 nin arka stoplarindan bir resim bulucam ve bunu matbada a4 boyutunda bastırim diyorum nasil olur
Saolasın. Dijital çıktı diyorlar sanırım bende tam bilmiyorum. Kardeşim halledecek. İnstada felan karşıma çıkıyor araba resimlerini çok parlak kağıtlara basıyorlar güzel oluyor. Kağıt değil de ince metal tabaka sanki.

Saolasın. Dijital çıktı diyorlar sanırım bende tam bilmiyorum. Kardeşim halledecek. İnstada felan karşıma çıkıyor araba resimlerini çok parlak kağıtlara basıyorlar güzel oluyor. Kağıt değil de ince metal tabaka sanki.
Hocam dediğiniz şey metal poster olabilir mi?

Alışveriş Planlarım değişti elektrik kesintisinde routerla ont için ayrı ayrı alıp deneyesim var ama yediremiyorum(ont de routerda 5w antında tüketiyor 100mbps ve altından olduğundan) Türkiyeden para veripte almaktansa temudan ucuza alıp yapayım diyorum ama https://share.temu.com/xT8yKQy3RTA
https://share.temu.com/PeZHyFgzIUA
Hocam bilmediğimden soruyorum, elektirik olmadığı zaman ikinci attığınız kablonun bir ucunu powerbanka diğer ucunu modeme bağlayınca internet sıkıntısız çalışıyor mu?

Hocam bilmediğimden soruyorum, elektirik olmadığı zaman ikinci attığınız kablonun bir ucunu powerbanka diğer ucunu modeme bağlayınca internet sıkıntısız çalışıyor mu?
Bina da internet servis sağlayıcının switchi varsa ona da elektrik sağlamalısın

1k kredi iadesi kampanyası bana gelmeyi kesti kalan arkadaşlara başarılar sildim 3 gün sonra tekrar giricem bakalım o zaman olacak mı

win credit ile alınmış bir ürün iade edildiği zaman tekrardan win credite katılma hakkı veriyor mu yoksa ürünler iade edilmeye başladığı için artık win credit katılma hakkını iptal mi ediyor ? Daha önce win creditle aldığı ürünü iade eden oldu mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,662
Üyeler
186,223
Son üye
bar123
Geri