enflasyonolistsel bi cevap olmuş ajksdfhadrtaısdfalmak için en iyi gün dündü şimdi ise bugün![]()
hazır hissettiğinde al der gibisinParanın olduğu her zaman![]()
evde işte vs kapalı ortamda olunca memnunum telefondan ama aşırı işlem yaptığımda ya da tatil seyahat gibi yerlerde güneş görünce kitleniyor telefon. kurban bayramında kesin elimde olmalı. anneler gününü falan beklesem mi diye düşünmüştüm.İndirim, kampanya beklersin. Özel indirimlerin duyurusuna gelirsin bi bakarsın apple zam yapmış.
Paran varken, ekonomini zorlamayacaksa alabilirsin. Taksitle bir şey almak çoğu konu da mantıklı. Yapabilirsen taksitle al.
bende bu hafta alcam iphone yeni sende hemen alarkadaşlar kısaca xs var işlemci eski ısınıyor yeni telefon 13 belirledim fp olarak bayrama kadar almam lazım şimdiden al geç mi dersiniz yoksa beklemem gereken özel gün ya da kampanya var mı? saygılar.
sen ne alcan kralbende bu hafta alcam iphone yeni sende hemen al
11 pro max veya 13 dusunuyorumsen ne alcan kral
ben yd alcam ama kapali kutusen ne alcan kral
kral işine karışmak gibi olmasın da bu devirde 11 serisi seni üzer. bu sene olmasa seneye üzer. zaten işlemci eskidi artık alacağı güncellemelerle daha da ağırlaşacak. 13 altı alma derim şahsen.11 pro max veya 13 dusunuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben yd alcam ama kapali kutu
bisey sorcam bende suan a25 var sattim bu hafta alinacak 11 pro max te alsam 13 te alsam daha iyi 2 bana kamera stabillik lazim 11 pro max karsiliyor yani bunlar icin Alınır mı? yoksa 13 mu alayimkral işine karışmak gibi olmasın da bu devirde 11 serisi seni üzer. bu sene olmasa seneye üzer. zaten işlemci eskidi artık alacağı güncellemelerle daha da ağırlaşacak. 13 altı alma derim şahsen.
kanka şu an zaten 6s de stabil çalışıyor 4k video çekiyor. sorun stabillik ya da kamera değil. tabii ki hepsinde aynı değil ama iyi çalışıyor. 13 al daha uzun ömürlü olur hem de istediğinde rahat satarsın 11 e göre daha güncel olduğu için.bisey sorcam bende suan a25 var sattim bu hafta alinacak 11 pro max te alsam 13 te alsam daha iyi 2 bana kamera stabillik lazim 11 pro max karsiliyor yani bunlar icin Alınır mı? yoksa 13 mu alayim