Yurtdışı telefon almak mantıklı mı ?

rave

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,067
Şuan iphone xs 256gb kullanıyorum 12-13 bin TL'ye satıp 1 tane yd iphone 12 1 tane yd xs almak mantıklı mı ? e sim+normal simle 8 ay rahatça 12yi kullanırım kalan 4 ay da normal simle xs kullanırım gibi düşündüm fakat tek hat 2 ayrı yurtdışı telefon olunca dediğim şey yapılabiliyor mu yoksa illa diğerinin yurtiçi mi olması lazım ?

Dediğini yapabilirsin fakat ileride her yıl kullanım hakkını 1+1 yaparlarsa bunu göze alarak yap.

Dediğini yapabilirsin fakat ileride her yıl kullanım hakkını 1+1 yaparlarsa bunu göze alarak yap.
evet hocam korktuğum konu da o zaten 6+6ya geçilecek gibi bir söylenti dolaşıyor fakat %98 gerçekleşmeyecek malum sebeplerden. sizce 1+1 olursa değeri çok fazla düşer mi

evet hocam korktuğum konu da o zaten 6+6ya geçilecek gibi bir söylenti dolaşıyor fakat %98 gerçekleşmeyecek malum sebeplerden. sizce 1+1 olursa değeri çok fazla düşer mi
Tabi ki düşer. Satılmaz artık.

ikisini sattığım zaman tekrar en azından 256lık xs alabilsem yeter gözüyle bakıyorum

Geri