kargo geldiğinde içeriğinden ne çıktığını yazar mısınızSürat kargo dağıtıma çıkmış box c almıştım kargo kodum 60 ile başlıyordu bu arada
kargo geldiğinde içeriğinden ne çıktığını yazar mısınızSürat kargo dağıtıma çıkmış box c almıştım kargo kodum 60 ile başlıyordu bu arada
ajazz k870t geldi baya iyi 1000 tl tuttu toplam vergi ödemedimSürat kargo dağıtıma çıkmış box c almıştım kargo kodum 60 ile başlıyordu bu arada
hayırlı olsun güzel klavye fiyatına göre. Hotswap yokmuş. sanırım eski modelleri gönderiyorlar bu gizemli kutularlaajazz k870t geldi baya iyi 1000 tl tuttu toplam vergi ödemedim
Açıklamasında yazıyor hangi seçeneklerin olduğu. Diğerleri f1 ve rakam tuşları birarada10 dolarlık kuponla bidaha aldım 800tl tuttu bakalım şimdi ne gelicek
gördüm gene iyi benceAçıklamasında yazıyor hangi seçeneklerin olduğu. Diğerleri f1 ve rakam tuşları birarada
teşekkür ederim benimki 1070 gram gösteriyor rt serisi gelmeyecek sanırım bana ya mxrskey ya da orda yazmayan bir klavye910 gr
Hocam 10 $ kuponu nedir acaba10 dolarlık kuponla bidaha aldım 800tl tuttu bakalım şimdi ne gelicek
''NABI'' kodunu kullanabilirsin.Hocam 10 $ kuponu nedir acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şu kutuyu alasım var dandik birşeyler yolluyorlar mı 800-1k ödeme yapıyoruz karşılığını fazlasıyla verir mi acaba
geçerli değilmiş hocam''NABI'' kodunu kullanabilirsin.
geçerli değilmiş hocam