Neler Yeni

IPhone 16 Pro vs Samsung S25 Ultra

Reaksiyon skoru
3
Merhaba arkadaşlar 4 yıldır Redmi Note 10 Pro kullanıyorum.

Telefonu değiştirme vakti geldi.

Samsung S25 Ultra düşünüyordum. MediaMarkt'te gittim denedim.
Telefon cok hafif yani sanki maket telefon deniyordum.
Kalite hissiyati hiç yok. Sanki en ufak yere düşmede paramparca olacak gibi duruyor.

Özellik açılışında ne kadar iyi dursada arkasindan iPhone 16 Pro Max denedim.
Farkli bir premium hissiyati var ve aklim kaldı.

Ama tabii fiyatlar uçuk 105 bin TL fiyati var.

Özellik olarak S25 Ultra kalite hissiyat olarak IPhone'da aklim kaldi.

Her yerden alamıyorum. Vatan veya mediamarketden alacağım. Çünkü sifir faiz alışveriş kredisi veren sadece oralar var.

iPhone 16 Pro modelini denemedim. Ama 256 GB 90 bin TL olmasi secenekler arasina girdi.

Şimdi önümde iki secenek var.

Elimdeki telefonu 2 bin TL sayip üzerine Samsung 8 bin TL ek destek vererek. Toplamda 10 bin TL'lik bir indirim alıyorum.

Ve S25 Ultra 256 GB 83.500'den 73.500'e düşüyor.

S25 Ultra 512 GB 91.500'den 81.500'e düşüyor.

Eger iPhone 16 Pro alirsam direk 90 bin fiyati var. Ama 16 Pro'da batarya konusu beni düşündürüyor. 16 Pro Max'a gore ne kadar fark eder. S25 Ultra ile kıyaslamiyorum bile.

Telefonu günlük kullanıyorum oyun oynamiyorum ama iPhone oyunlar kaliteli duruyor belki oynayabilirim 😀

Sosyal medya vs. kullaniminda 16 Pro günlük kullanimi karşılar mi?

Telefonu değiştirmemin en büyük sebebi fotoğraf ve video konusu iki telefonda iyi ama yer yer birbirini geçse de iPhone portre fotoğraflar konusunda daha basarili gibi daha derinlik ve keskinlik veriyor gibi geldi.

Sizce hangisini tercih etmek daha mantikli olur. Bir telefonu 3 4 sene kullanirim.

Ayrica arada bir yurt dışı alayim diyorum. 5 Mayıs'tan sonra hat takarsam 16 ay kadar kullanabilirim. Eger devlet seneye 4+4 olayinda bir değişiklik yapmazsa. Yaparsada telefonu yedek parça olarak satsan yine bir şeyler eder diye düşünüyorum. Yurt dışı kacak alirsam. S25 Ultra veya15 Pro Max alabilirim.

Yani uzun yazmışsın olumamdım ikisi arasından s25 ultra derim fp olarakda oneplus 13

Bence bi telefona astronomik paralar vermeye gerek yok. Ben honor magic 7pro tercih ederdim ikisinden de geri kalır yanı yok hatta artıları var. O parala çıksam mate x6 gibi katlanır telefon alırdım

S25 ultra ağırlık olarak hafif olduğu premium kalitesini hissetmemiş olabilirsin.

S25 Ultra sağlamdır, hissiyat konusu değişiyor tabii ancak sağlamlık konusunda memnun edecektir yıllar boyu. 16 Pro ve 16 Pro Max arasında (kullanıma göre) 2 saat ve üstü pil süresi farkı olabilir şayet büyük ekrandaki kullanım rahatlığı da ayrı bir konu. 16 Pro Max alınabildikten sonra gerisi kişisel detaylara kalıyor. 16 Pro yerine S25 Ultra, akılda kaldıysa da S25 Ultra yerine 16 Pro Max alınabilir. 16 Pro iyi cihaz ancak pil ömrü gerçekten de düşünülmeli.
Kişisel karar S25 Ultra olurdu elbet, hem Android'un daha rahat genel kullanımı hem de cihazın sundukları yeterli; bir de üstüne kampanya da olursa sonuç iyice kesinleşir.

Pil dışında her yönden 16 Pro, Pro Max dersen her yönden Pro Max.

Kalite hissiyati hiç yok. Sanki en ufak yere düşmede paramparca olacak gibi duruyor.

Her yerden alamıyorum. Vatan veya mediamarketden alacağım. Çünkü sifir faiz alışveriş kredisi veren sadece oralar var.

iPhone 16 Pro modelini denemedim. Ama 256 GB 90 bin TL olmasi secenekler arasina girdi.

Elimdeki telefonu 2 bin TL sayip üzerine Samsung 8 bin TL ek destek vererek. Toplamda 10 bin TL'lik bir indirim alıyorum.

Eger iPhone 16 Pro alirsam direk 90 bin fiyati var. Ama 16 Pro'da batarya konusu beni düşündürüyor. 16 Pro Max'a gore ne kadar fark eder. S25 Ultra ile kıyaslamiyorum bile.

Telefonu günlük kullanıyorum oyun oynamiyorum ama iPhone oyunlar kaliteli duruyor belki oynayabilirim 😀

Telefonu değiştirmemin en büyük sebebi fotoğraf ve video konusu iki telefonda iyi ama yer yer birbirini geçse de iPhone portre fotoğraflar konusunda daha basarili gibi daha derinlik ve keskinlik veriyor gibi geldi.

Sizce hangisini tercih etmek daha mantikli olur. Bir telefonu 3 4 sene kullanirim.

Ayrica arada bir yurt dışı alayim diyorum. 5 Mayıs'tan sonra hat takarsam 16 ay kadar kullanabilirim. Eger devlet seneye 4+4 olayinda bir değişiklik yapmazsa. Yaparsada telefonu yedek parça olarak satsan yine bir şeyler eder diye düşünüyorum. Yurt dışı kacak alirsam. S25 Ultra veya15 Pro Max alabilirim.
16 proyu al samsung kötü olmasada aklın hep iphoneda kalır

S25u sizin için daha iyi olacaktır. Eğer bütçe olarak sıkıntıya girecekseniz yd s25u yarı fiyatına alabilirsiniz S25u ile S24u aynı versiyonda server kayıt oluyor (V4) ileride kayıt açıldığında yaklaşık 200$ kayıt atıp işi kapatırsınız zaten şuan 16 ay kullanım süresi var. 16 aya kadar mutlaka açılır server kayıt ancak kayıt açıldığında direk yapmak lazım her an kapanabiliyor kayıt.

S25 ultra ağırlık olarak hafif olduğu premium kalitesini hissetmemiş olabilirsin.
Evet s24 ultra gibi değil. İnsanda sağlamlık konusunda suphede bırakıyor. Premium hissiyat agirliktan cok malzeme ile alakali.

iPhone ekranini samsung uretmesine rağmen ekranın parlaklığı cok premium.

Yazılımsal olarakta ikonlar vs. Premium havasi katıyor.

Baktığın zaman o kadar parayı hak ediyor mu Hayir. S25 ultra daha cok özellik vaad ediyor.

Belkide android arayüzünden sıkılmışta olabilirim. İos bana oyle güzel gözüküyor olabilir.

s25 ultra tabii ki.

İkisi arasından ben 25 Ultra'yı seçerim. Zaten 25 Ultra'nın rakibi 16 pro değil 16 pro Max. Karşılaştırmaya gerek yok.
Aslinda pro promax arasındaki tek fark batarya ve ekran boyutu olduğu icin pro ile karsilastirdim. 15 pro ile 15 pro max gibi farklı donanimlara sahip değiller.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,793
Üyeler
173,553
Son üye
Barobuki
Geri