TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

aj159 prolar fazla satmıyor artık. aj179 pro al . sarı sitede çok yok .
Yok bee onlardan kalıyo kalıyo 800-900 max. Ben o 600 ü 1800-2000 lere çıkarmaya çalışıyorum. Örneğin Accutag lar var. Tek sepette 10 kadar alma şansın var. Adet 200 kalacak şekilde de piyasasının en dip fiyatından koyabiliyorsun. Örneğin Masaj Tabancaları var tek sepette 5 adet aldığım oldu çok kez. Adedidini 500den sattığım da oldu 350 den sattığım da. Maaliiyet 120.
Screenshot_2025-04-30-11-25-34-046_com.einnovation.temu.png
bi gün bu paradoks biterse son kalan 9 hesaptaki toplam 9 binle kendime ürün alıcam 😂 küçük ıvır zivirlar haricî hiçbirsey alamadım kendime ya

Yok bee onlardan kalıyo kalıyo 800-900 max. Ben o 600 ü 1800-2000 lere çıkarmaya çalışıyorum. Örneğin Accutag lar var. Tek sepette 10 kadar alma şansın var. Adet 200 kalacak şekilde de piyasasının en dip fiyatından koyabiliyorsun. Örneğin Masaj Tabancaları var tek sepette 5 adet aldığım oldu çok kez. Adedidini 500den sattığım da oldu 350 den sattığım da. Maaliiyet 120.Alıntıyı görüntülebi gün bu paradoks biterse son kalan 9 hesaptaki toplam 9 binle kendime ürün alıcam 😂 küçük ıvır zivirlar haricî hiçbirsey alamadım kendime ya
hocam ayıptır sorması sarı siteden mi satıyorsun

Yok bee onlardan kalıyo kalıyo 800-900 max. Ben o 600 ü 1800-2000 lere çıkarmaya çalışıyorum. Örneğin Accutag lar var. Tek sepette 10 kadar alma şansın var. Adet 200 kalacak şekilde de piyasasının en dip fiyatından koyabiliyorsun. Örneğin Masaj Tabancaları var tek sepette 5 adet aldığım oldu çok kez. Adedidini 500den sattığım da oldu 350 den sattığım da. Maaliiyet 120.Alıntıyı görüntülebi gün bu paradoks biterse son kalan 9 hesaptaki toplam 9 binle kendime ürün alıcam 😂 küçük ıvır zivirlar haricî hiçbirsey alamadım kendime ya
Masaj aletleri o kadar ediyor mu ya?
bende şarz aleti alıp satsam mı diyorum. ne diyorsun ? tutar mı ?

hocam ayıptır sorması sarı siteden mi satıyorsun
Dolap, Sarı site, Gardrop,Banayeni, + kendi müşteri kitlemde var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O gösterdiğim masaj aletleri ülkemiz e pazarlarında 500küsüratlardan satılıyor. İkinci el pazarlardan 500 kalacak şekilde satmak mümkün değil 500 ü elden sattım 3-4 adet. O pazarlardan 350 ye gidiyor rahatlıkla. Ki maaliyet 120 oldumu X3 geri dönüş almış oluyorsun. 😃

Kabloları kastediyorsan Pek gittiği söylenemez. Dükkanın varsa çok mantıklı olur elbet. Ancak bahsi geçen sitelerde pek gitmez. Şarj cihazını kastediyorsan biraz araştırma ve doğru ürünle satış yapabilirsin ama ne kadar kârlı olur tartışılır.

Dolap, Sarı site, Gardrop,Banayeni, + kendi müşteri kitlemde var.

O gösterdiğim masaj aletleri ülkemiz e pazarlarında 500küsüratlardan satılıyor. İkinci el pazarlardan 500 kalacak şekilde satmak mümkün değil 500 ü elden sattım 3-4 adet. O pazarlardan 350 ye gidiyor rahatlıkla. Ki maaliyet 120 oldumu X3 geri dönüş almış oluyorsun. 😃

Kabloları kastediyorsan Pek gittiği söylenemez. Dükkanın varsa çok mantıklı olur elbet. Ancak bahsi geçen sitelerde pek gitmez. Şarj cihazını kastediyorsan biraz araştırma ve doğru ürünle satış yapabilirsin ama ne kadar kârlı olur tartışılır.
Eyw yorumun için.

Wincredit 7 güne veriyor claimcredite dönmüş resmen

Ekler

• Screenshot_20250430_120945_Temu.jpg
    Screenshot_20250430_120945_Temu.jpg
    504 KB · Hit: 73
  • Kızgın
Reaksiyonlar: Alyx
Geri