Neler Yeni

Oyun yap(maya_çalış)ıyorum help

Reaksiyon skoru
1
Selamun alleyküm abiler ablalar. Nasılsınız ? bende iyiyim sağolun. Her neyse ben bi oyun yapıyordum, basit bi uzay mekiği oyunu. Ama biraz kafası basmayan birisi olduğum için neyi ne kadar yapacağımı bilmiyorum. oyunun adı "MEMATİ BÜYÜK TABANCA" olucak yani basit klasik uzay mekiği atari oyunu. Her neyse, sizden istediğim oyunun steamdeki beleş "game maker" isimli patformdayapmam ve oyunu kısayol olarak çıkartamamam. Bana yardım edenleri creditlere eklicem

reis ben de yapıyorum mesela burada bir tane yaptığım oyun var örnek alabilirsin ilk proje olarak 3d yapmak her zaman 2d yapmaktan daha kolaydır deneyimle sabit

ayrıca şuan öylesine benle yaşıt oyun motoruyla eğleniyom mesela burada tf2 teufort haritasını yapıyom

1746123417788.webp

Selamun alleyküm abiler ablalar. Nasılsınız ? bende iyiyim sağolun. Her neyse ben bi oyun yapıyordum, basit bi uzay mekiği oyunu. Ama biraz kafası basmayan birisi olduğum için neyi ne kadar yapacağımı bilmiyorum. oyunun adı "MEMATİ BÜYÜK TABANCA" olucak yani basit klasik uzay mekiği atari oyunu. Her neyse, sizden istediğim oyunun steamdeki beleş "game maker" isimli patformdayapmam ve oyunu kısayol olarak çıkartamamam. Bana yardım edenleri creditlere eklicem
Gpt kulan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,262
Üyeler
173,159
Son üye
Berkay1519
Geri