öylesine biri45
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
hisse senetleri yerine bitcoin almak dahamı mantıklı ? hisse senetleri 1 yıldır çok durgun ve sürekli düşüşte (Yatırım tavsiyesi değil)
Son düzenleme:
Alt coinler çok riskli alıcak veya satıcak doğru zamanı bulamıyorum ytdEger kısa vadede kâr oranını arttırmak istiyorsan bitcoin ve hisseler yerine alt coinlere yonelebilirsin fakat alıp uzun süre tutucam diyorsan hisseler çoğu altcoinden daha iyi bir tercih
Yatırım tavsiyesi değil, yatırım tartışması var, sıkıntı yok.Arkadaşlar yatırım tavsiyesi vermek yasal değil bilginiz olsun.
Sizin iyiliğiniz için dedim hocamYatırım tavsiyesi değil, yatırım tartışması var, sıkıntı yok.
GörücezRiskli işler iyi kazandırır ve iyi kaybettirir. Çoğunlukla kaybettirir.
İkisindende al reis 70 30 veya 60 a 40 fln yap keyfine bak uzun vade ytdhisse senetleri yerine bitcoin almak dahamı mantıklı çünkü hisse senetleri 1 yıldır çok durgun ve sürekli düşüşte
Knk ikisinide yaparım da hisseler 1.5 senedir kar sağlamadı bana , ki tuttuğum hisselerde bist 100 de idi yurt dışı hisseler e de bir miktarını yatırcam galiba ( Yatırım Tavsiyesi Değildir)İkisindende al reis 70 30 veya 60 a 40 fln yap keyfine bak uzun vade ytd
Bence Altın sadece paramızın değerini koruyor (yatırım tavsiyesi değil tabii ki)Annemin bir lafı var altın altındır. her zaman için