Yatırımlarım doğrumu nasıl yapılmalı

Altın çok uzun vade'de kazandırıyor. 4-5 sene en azından. Altından daha iyi arsa. O da 10-15 sene vade'de. Am en sağlamı. Vergisi var tabi.

hisse senetleri yerine bitcoin almak dahamı mantıklı ? hisse senetleri 1 yıldır çok durgun ve sürekli düşüşte (Yatırım tavsiyesi değil)
borsanın temel mentalitesi düşük ve durgun iken kumbara mantığı toplayıp yükselmesini beklemektir ama uzun vade için konuşuyorum tabii ki 1-2 sene gibi ama yatırım tavsiyesi vermek ve bunu almak mantıklı veya değil gibi yorum yapmak doğru olmaz tamamen senin sahip olduğun zaman bilgi ve deneyime bağlı borsa ve bitcoin işleri

uzun süre kripto ile uğraştım al sat mantığında mutlaka bir gün batarsın kazanıyor gibi görünsen de mutlaka bir gün batarsın uzun vade için btc ancak şöyle bir durum var btc alımı için herkesin btc battı dediği kimsenin btc konuşmadığı mevcut fiyatın ör. 200kk dan 30 40 kk lara düştüğü zaman alabilirsin ama kripto çok büyük riskler barındırır çok paran varsa bir kısmıyla hepsiyle değil alıp 3 5 sene beklenebilir ayı boğa sezonlarını takip et mesela şuan boğa da bir gece bir haber dduyacaksın btc çöktü 200 kk dan 120kk düştü diye rakamları sallıyorum o büyük çöküşten sonra 1 2 sene hep aşağıya gidecek vs vs (Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,274
Üyeler
183,087
Son üye
Yuemtay
Geri