Logitech g435 lightspeed usb sini kaybettim ne yapmalıyım

Pycoue

80+ Silver
Reaksiyon skoru
897
Farklı marka bluetooth usb alsam çalışır mı ?

Başka hiçbir alıcı ile çalışmıyor dostum. Garantisi varsa Logitech Global'e yaz yeni G435 yollarlar. Garanti yoksa da Bluetooth ile kullanmaya devam etmekten başka şansın yok.

Çalışmaz. Logitech'e yaz garantisi varsa belki gönderirler.

Başka hiçbir alıcı ile çalışmıyor dostum. Garantisi varsa Logitech Global'e yaz yeni G435 yollarlar. Garanti yoksa da Bluetooth ile kullanmaya devam etmekten başka şansın yok.
Kulaklığı mediamarkt almanyadan almıştım garanti belgesine dair bir şey çıkmadı içinden sadece fatura var bende daha burdaki mediamarktta garanti olayları nasıl işliyor pek bilmiyorum, ek ücretle garanti yaptırma diye bir şey duymuştum ama umarım doğru değildir

Kulaklığı mediamarkt almanyadan almıştım garanti belgesine dair bir şey çıkmadı içinden sadece fatura var bende daha burdaki mediamarktta garanti olayları nasıl işliyor pek bilmiyorum, ek ücretle garanti yaptırma diye bir şey duymuştum ama umarım doğru değildir
Tmm fatura olması yeterli, Logitech Global'e yazın hocam. Yenisini yollarlar.

Ücreti garanti yapmazlar çünkü sadece USB değişmiyor.

Hocam yenisini gönderdilermi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,908
Üyeler
186,262
Son üye
uhmets
Geri