Neler Yeni

Hangi dizi/film izleme platformunu kullanıyorsunuz?

Hangi dizi/film izleme platformunu kullanıyorsunuz?

• Netflix

Oylar: 15 41.7%
  • MUBI

Oylar: 0 0.0%
  • Exxen

• Disney+

Oylar: 2 5.6%
  • Gain

• beIN Connect / TOD

Oylar: 1 2.8%
  • Tivibu GO

• tabii

• Amazon Prime Video

Oylar: 12 33.3%
  • Blu Tv

Oylar: 6 16.7%
  • İnternetin nimetlerinden faydalanıyorum

Oylar: 18 50.0%

• Oy kullanan toplam üye
    36
Bu da değişik bir taktikmiş hocam, tebrik ettim.
Hocam çünkü her ay para verince ya önemsemiyorsun az izliyorsun ya da hiç izlemiyorsun bir de dizi film kalmıyor bir yerden sonra boşuna para vermek oluyor , o yüzden ara verip içeriklerin gelmiş haliyle almak daha mantıklı geliyor :D

Nedense ip tv olayına bir türlü güvenemiyorum ya. Burada tanıdık bir televizyoncu var 3.5 k ya yaparım abi demişti, yıllık da 1k istiyorlar demişti. Amcam bayağı uzun zamandır kullanıyor ama nedense emin olamiyorum bir türlü. İnattv ile idare ediyorum ahahahahha
Komik olan ne adam seni kandırmış 😅😅😅😅😅

"kızlar bugün çok sağlam maçlar var ve ben bahsimi kime koyacağımı bilmiyorum..."

Disney+, kutu televizyon üyelikleri ve tabii hariç hepsi

aylık-yıllık tabiri caizse eşşek gibi para ödeyip aradığım dizileri diziboxta buluyorum

Blu TV, Netflix, Prime, Disney+ alıyorsun keyfine bakıyorsun :D Bu 4'lüden belki Disney+ çıkarılabilir ama diğer toplam 3 platformda cidden hemen hemen ne ararsan var.

Gereksiz abonelik sistemleri. Nimetlerden devam

İnternetin nimetlerinden faydalanıyorum. Beni buna platformlar itti.

amazon prime var da netflix de alacağım gibi. mamazonda dizi yok

Selam gençler, biliyorsunuz ki zibilyon tane platform var. Ben hiç birisine üye değilim, internetin bana sunmuş olduğu nimetlerden faydalanıyorum. Sizler hangisini veya hangilerini kullanıyorsunuz? Ankete katılmayı ve yorum yapmayı unutmayın!
cloudstream ve rectv

Selam gençler, biliyorsunuz ki zibilyon tane platform var. Ben hiç birisine üye değilim, internetin bana sunmuş olduğu nimetlerden faydalanıyorum. Sizler hangisini veya hangilerini kullanıyorsunuz? Ankete katılmayı ve yorum yapmayı unutmayın!
350 lira olana kadar çıktığı zamandan beri Disney kullanıyordum. 165ten birden 350 oldu ben de dizi nl diye bir siteye geçtim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama şu an 4 aylık Amazon var zamzeng beleş verdi

Simdilik Ağırlıklı olarak Prime Video. HBO'da var

Geri