Neler Yeni

2k fp monitor arıyorum

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
10000
Aradıgım ozellikler
2k
Ips
Hoparlör
Max 27 inç
En az 180 hz
Ghostingsiz olu pixelsiz veya en azından çok çok az

Ben de yakın bir zamanda 10 yıllık monitörümü yedeğe çıkarıp bir yenilik yapmak gerektiğini düşündüm ve araştırmalarım sonucu MSI G273CQ 27" modelini tercih ettim. Ben aldığım vakit Vatan Bilgisayar'da çok iyi bir kampanya vardı ve 1ms gecikmeli, curved, 2k özelliklerini taşıyan diğer muadillerine karşı fiyat avantajı çok iyiydi. Bugünkü durumu tam bilmiyorum ancak bu monitörden memnun olduğumu söyleyebilirim.

Ben de yakın bir zamanda 10 yıllık monitörümü yedeğe çıkarıp bir yenilik yapmak gerektiğini düşündüm ve araştırmalarım sonucu MSI G273CQ 27" modelini tercih ettim. Ben aldığım vakit Vatan Bilgisayar'da çok iyi bir kampanya vardı ve 1ms gecikmeli, curved, 2k özelliklerini taşıyan diğer muadillerine karşı fiyat avantajı çok iyiydi. Bugünkü durumu tam bilmiyorum ancak bu monitörden memnun olduğumu söyleyebilirim.
Kaç TL'ye almıştın acaba

Curved monitöre hep heveslendim ama IPS panel her zaman daha cazip geldiği için curved tercih edemedim. Gerçi yeni teknolojilerde çok farkları kalmadı düşüncesindeyim ama yine de adı var işte IPS diye :)

Dostum vallahi yalan olmasın fiyatı hatırımda değil, sadece o günün koşullarında rakip alternatiflerine göre uygun fiyatlıydı. Her şeyin fiyatı gün gün değiştiği için takip etmek güç oluyor ^^ Bugün fiyatı öne çıkan farklı bir model varsa tabii ki onu tercih etmek lazım. Şimdi hızlıca bir kontrol ettim de Amazon'da güzel bir ürün var gibi, bence buna bakabilirsin Acer Nitro EI322QURPbmiippx 80cm 31.5 inç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,775
Üyeler
173,417
Son üye
buraaksirin
Geri