Kaç TL'ye almıştın acabaBen de yakın bir zamanda 10 yıllık monitörümü yedeğe çıkarıp bir yenilik yapmak gerektiğini düşündüm ve araştırmalarım sonucu MSI G273CQ 27" modelini tercih ettim. Ben aldığım vakit Vatan Bilgisayar'da çok iyi bir kampanya vardı ve 1ms gecikmeli, curved, 2k özelliklerini taşıyan diğer muadillerine karşı fiyat avantajı çok iyiydi. Bugünkü durumu tam bilmiyorum ancak bu monitörden memnun olduğumu söyleyebilirim.
Curved monitöre hep heveslendim ama IPS panel her zaman daha cazip geldiği için curved tercih edemedim. Gerçi yeni teknolojilerde çok farkları kalmadı düşüncesindeyim ama yine de adı var işte IPS diyeBen de yakın bir zamanda 10 yıllık monitörümü yedeğe çıkarıp bir yenilik yapmak gerektiğini düşündüm ve araştırmalarım sonucu MSI G273CQ 27" modelini tercih ettim. Ben aldığım vakit Vatan Bilgisayar'da çok iyi bir kampanya vardı ve 1ms gecikmeli, curved, 2k özelliklerini taşıyan diğer muadillerine karşı fiyat avantajı çok iyiydi. Bugünkü durumu tam bilmiyorum ancak bu monitörden memnun olduğumu söyleyebilirim.