Hocam ben daha dün aldım daha elime ulaşmadı ama pişman etmeyeceğini düşünüyorumMerhaba vgn v87 almalı mıyım veya onun yerine 75 klavye önerisi varmı 2500 TL lol CS gibi oyunlar oynuyorum
65 düşündüm mad68 he felan ama fn tuşları yüzünden tereddütte kaldımİlla %75 mi olmaı yoksa %65 veya %60 da olur
Nereden aldınız acabaHocam ben daha dün aldım daha elime ulaşmadı ama pişman etmeyeceğini düşünüyorum
65 düşündüm mad68 he felan ama fn tuşları yüzünden tereddütte kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nereden aldınız acaba
Hocam hem gündelik hem oyun için diyorlar ama profesyonel değilsen çok düşünmene gerek yok bence çünkü karar vermek çok zor oluyor ben 1 aydır bakıyorum artık yeter dedim verdim sipariş bütçede kısıtlı olunca65 düşündüm mad68 he felan ama fn tuşları yüzünden tereddütte kaldım
Nereden aldınız acaba
Anladım reis çünkü çok fazla klavye olmayınca piyasada %75 olanlarda çok uçuk fiyatlar olduğu için ondan dolayı bu klavye yi düşündüm![]()
VGN V87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hocam hem gündelik hem oyun için diyorlar ama profesyonel değilsen çok düşünmene gerek yok bence çünkü karar vermek çok zor oluyor ben 1 aydır bakıyorum artık yeter dedim verdim sipariş bütçede kısıtlı olunca
Aynen öyle hocam ben de tkl altında almak istemediğim için bunu seçtim yalnız writh iade politikası biraz sıkıntılı iade etmek için kutuyu açmamış olman lazım veyahut kullanıcı hatası dışında kusur olması şart onun dışında açayım bakayım beğenmezsem iade ederim diyemiyorsun sanırım haberin olsunAnladım reis çünkü çok fazla klavye olmayınca piyasada %75 olanlarda çok uçuk fiyatlar olduğu için ondan dolayı bu klavye yi düşündüm
Biliyorum reis hatırlattığın için sağolAynen öyle hocam ben de tkl altında almak istemediğim için bunu seçtim yalnız writh iade politikası biraz sıkıntılı iade etmek için kutuyu açmamış olman lazım veyahut kullanıcı hatası dışında kusur olması şart onun dışında açayım bakayım beğenmezsem iade ederim diyemiyorsun sanırım haberin olsun
Reis hangi site acabaMchose x75 al iyzico 500tl + %10 + parolapara 400tl cashback var
Veya m1 v5 aynı kampanyalarla 2430tlye geliyor ona da bakabilirsiniz
gaming gen trReis hangi site acaba
Tamamdır bakayım hocamgaming gen tr
bence alabilirsin mad68 fn atuşu çok rahat kullanılıyor65 düşündüm mad68 he felan ama fn tuşları yüzünden tereddütte kaldım
Nereden aldınız acaba