Neler Yeni

Steamdeki oyunları ücretsiz oynayabilme (nowacs ) , çalışıyor mu?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Selamlar Uygulamanın yapımcısı benim ben ve 1 arkadaşım beraber geliştiriyoruz. Öncelikle burada belirttiğiniz sorulara cevap vermek isterim daha sonra aklımdaki fikirleri ve geleceğe dair hayallerimizden bahsetmek isterim.

Öncelikle Sistemimiz Steamtools gibi bir program kullanmıyor baştan aşşağıya kendimizin yaptığı bir uygulama.

Herhangi bir şekilde paylaşımlı hesap olayı yok bunu size burada kanıtlayamam ama dilerseniz videodan bakabilir dilersenizde discorddan yazarsanız her türlü yayın açıp gösterebilirim.

Crackten ne farkı var denilmiş olay şu değiştirilmiş oyun dosyalarıyla oynamıyorsun orjinal oyunu satın almış biri nasıl oyun oynuyorsa sende aynı şekilde oynuyorsun oyun dosyalarını Steam üzerinden indiriyorsun her şey orjinal Crack diye bir şey içermiyor.

Son konuya gelirsek Steam bunu farkedip hesapları banlayabilir mi Kesinlikle bunu yapamaz bunu yapabilmesi için Steam politikasını değiştirmesi gerekir çünkü eğerki oyunları biz satmıyoruz sadece kiralıyoruz politikasıyla ilerlerse ne bu açığı kapatabilir nede hesabını banlayabilir zaten anlamasıda bir nevi imkansız çünkü bizim herhangi bir şekilde serverlarla işimiz yok tamamiyle istemciyi kandırıp oyun varmış gibi gösterip indirtme sağlıyoruz.

Geleceğe yönelik hayallerimiz ise bu piyasada dahada büyümek biz dünyada daha kimsenin başaramayacağı Satın alınmamış bir hesapta Denuvo'lu bir oyunu açmayı başardık dünyada ben örneğini görmedin varsada ben farketmemişimdir özür dilerim.

Geleceği dair olan hayallerimizden biride buradan gelen kazanç ile daha önce eşi benzeri görülmemiş bir oyun yapmak bunun için belli miktarda bir paraya ihtiyacımız var bizde buradan kazanmaya çalışıyoruz.

Aklınızdaki olan farklı sorular var ise yazarsanız cevaplarım eleştirileriniz varsa veya bende daha bilgili arkadaşlar varsada bilmediğim şeyleri yazarsanız kendimi dahada geliştirip bu piyasada türklerinde olabilceğini herkese göstermiş olurum.
1)Öncelikle sisteminizin altyapısı direkt steamtools.
Steamtoolsun çalışması için gerekli ana dosyalar.
C:\Program Files (x86)\Steam de bulunan hid.dll
C:\Program Files (x86)\Steam\config de bulunan stplug-in klasörü içinde ise xxappıdxx.lua var birnevi şifre
C:\Program Files (x86)\Steam\config de bulunan depotcache kalsörü içinde xxdepotıdxx_xxmanıfestıdxx.manıfest var birnevi steamdan inidirlecek dosya listesi.
Steamtoolsun arayüzünü oluşturması için gerekli aşağıdaki klasör ve bu klasörün kaldırılmasında sıkıntı yok, sadece arayüzün çalışması için gerekli.
C:\Program Files\SteamTools
Steamtools arayüzünü çalıştırmadan manuel olarak manifest ve şifre üstteki klasörlere atılarak steamtools arka planda çalıştırılabilinir aynı senin yaptığın gibi.
image.webp

Luapacker.exe ise eski sürümden kalma steamtools forumunda token ile şifreleri veriyor. Şifresini açmak için sadece. Şifreleme işini kaldırdılar.
Ben bu bilgileri programı satın almadan programı virüstotalden indirdim tabii ki çalışması için satın almam lazım. Emin olun yazılımı satın aldığımda bu dosyalar orada olacak. Ayrıca python ile yapılmış.

Bu manifest ile şifreler steamdan rahatlıkla alınabilinir ve paylaşılmasında sıkıntı yok kişisel bilgi içermiyorlar ve herkezde aynı. Hatta ücretsiz çalışan birçok site ve depo var. Bu manifest dosyası ile kullanıcı adı ve şifre girmeden steamdan dosya indiriyorsun.

Hatta bunu yapan greenluma diye program var ama yapımcı pek kullanıcıları düşünmemiş bir rehberi yok. Kullanımı çok zor ve tam çalışmıyor sanırım.

Ayrıca bu manifest dosyaları eski ise eski bir oyunun sürümün indirmiş olursun. Oyun güncellendiğinde bu manifest dosyaları güncellenmiyor.

Youtube de önceden steamtoolsu önerip sonradan niyeyse virüs olarak söylediğini buradan çıkarabiliriz.

2)Crackten bir farkı yok çünkü yapımcıya 5 kuruş para kazandırmıyorsun.
Güvenilir bir çok site var ve güvenilir siteler redditte paylaşılıyor. r/piratedgames, r/piracy, r/FREEMEDIAHECKYEAH.

Ayrıca eğer işi biliyorsan orijinal oyunu indirirsin ve açık kaynak olan crackleme işlemi ile cracklersin.
3) Steam bunu kesinlikle fark eder çünkü kendi dosyaları ile oynuyorsun. İstediği gibi dava da açar (Yalnız size değil gidip steamtoolsa açar) isterse hesapları banlar da.
1.webp

4)Satın alınmamış bir hesapta Denuvo oyunu açma var.
Bunu xxxxxx sitesinde yayınlıyorlar programları ama tek bir sorun var oyunu satın aldığın steam hesabından denuvo keyi alman lazım. Bunu da aylık 5 (?) kişi ile paylaşabiliyorsun. Ayrıca özel program olmadan ne anahtarı alabilirsin ne de anahtarı yerleştirebilirsin. Bu anahtar kaybolmaya meğilli zaten, bios update yaparsan gider, windows update yaparsan gitme sansı var, hatta oyunu güncellediğinde de gider.

Türk milleti crack ile yeni tanışıyor ve sen ücretsiz olan bir şeyi para ile satıyorsun!

(Millet steamdan indiriliyor ve crack ile uğraşmıyor diye çok güvenilir sanıyor gözü kapalı para veriyor. Halbu ki güvenilir indirme siteleri var hatta bazı siteler o kadar güvenilir ki opera bile virüs olarak geliyor insana.)

Youtubeda kanalları var ve tüm oyunları açabildiklerini söylüyorlar kendi uygulamaları üzerinden. Dolandırıcılık mı yoksa gerçekten açık kapı durumu mu var ?
bilgilerin çalınır haberin olsun arka plandan veri çekiyor virüstotalde çıkmaması bile bişey değiştirmez steam hesabını bir gün elinden kaybedersin crackli indirsen bile daha mantıklı yine istiyorsan crackli güvenli siteler mevcut özelden iletirim ama yerinde olsam asla bulaşmam zamanında bi kaç uygulama da böyle kullanılıp veriler dağıtıldı hesabın boşaltılır

Kullanan bir kişi var mı yorum yapıp şöyle çalıştı böyle çalışmadı diyecek? Youtube videolarını örnek göstermeyin lütfen

Senin kötü niyetli olduğun karalama çalışması yürüttüğün buradan belli benimle ilgili tüm konulara kötüleme çabası sunucumda insanlara özelden virüs atma dosya indirtme çabası bitmediniz bi
Github sayfanız var ise atarsanız kodları inceleme imkanımız bulunur bakalım gerçekten dediğiniz gibi mi yapıyorsunuz :)

Senin kötü niyetli olduğun karalama çalışması yürüttüğün buradan belli benimle ilgili tüm konulara kötüleme çabası sunucumda insanlara özelden virüs atma dosya indirtme çabası bitmediniz bi
Bir çok telegram hesabı açacak kadar telefon numarası bizde olacağını sanmıyorum. Ayrıca tüm konularda kötüleme çabamız senin uygulamanın arka planında steamtools çalışması ve ücretsiz bir şeyi para ile satman. Sadece arayüz yaptığın gerçeğini değiştirmiyor.

bilgilerin çalınır haberin olsun arka plandan veri çekiyor virüstotalde çıkmaması bile bişey değiştirmez steam hesabını bir gün elinden kaybedersin crackli indirsen bile daha mantıklı yine istiyorsan crackli güvenli siteler mevcut özelden iletirim ama yerinde olsam asla bulaşmam zamanında bi kaç uygulama da böyle kullanılıp veriler dağıtıldı hesabın boşaltılır
Sadece bir soru. Böyle çalışan uygulama başka var mıydı? Bilmiyorum da.

böyle saçma safan işlerle uğraşıcağıma iki dakika r/piracy megathread den bakarım aradığım oyuna indirir oynarım denuvo olsa bile kırılmıyor değil uzun sürse de normal steam drm vs. 'den bağış aldıkları zaman denuvolarıda kırıyorlar

megathreadde rom abandonware cracked her şey var zaten

böyle saçma safan işlerle uğraşıcağıma iki dakika r/piracy megathread den bakarım aradığım oyuna indirir oynarım denuvo olsa bile kırılmıyor değil uzun sürse de normal steam drm vs. 'den bağış aldıkları zaman denuvolarıda kırıyorlar

megathreadde rom abandonware cracked her şey var zaten
Denuvo olsa bile oynamanın yolu var.
Bazı oyunların denuvo keyini alıp başka bilgisayara aktarabiliyorsun bedava veren discord grubu ve cs.rin.ru da ea oyunlarını veren bot bile var.
Hadi key alamadın hesap satın alırsın 50 tl ye steamı offline moda alırsın oynarsın hatta kalıcı offline moda almada var sanırım.

Denuvo olsa bile oynamanın yolu var.
Bazı oyunların denuvo keyini alıp başka bilgisayara aktarabiliyorsun bedava veren discord grubu ve cs.rin.ru da ea oyunlarını veren bot bile var.
Hadi key alamadın hesap satın alırsın 50 tl ye steamı offline moda alırsın oynarsın hatta kalıcı offline moda almada var sanırım.
offline hesaplar düzenli internet bağlantısı istiyor aynı anda çok fazla kişi offline kullanamıyor denuvo sürekli doğrulama yaptığı için. Günlük mü haftalık mı ne kişi sınırı var. Dying Light 2 de denuvo kaldırılmadan önce 10 tllik itemsatış ilanı alıp bitirmiştim, newgame+ oynarken bazen oyunu açamıyordum limit dolduğunda, belirli bir süre bekleyip aynı hesapları tekrardan satıyorlar herhalde. Satıcı zaten geçiştiriyor bekle düzelir diye.

he tabi yinede böyle saçma safan tool ile bilmem ne ile uğraşıp steam hesabımı riske atmanın stresiyle uğraşıcağıma gider crack indiririm yoksada denuvo yüzünden beklerim. Alt tarafı bir oyun için kudurup salya saçacak değilim max yapacağım hesap satın almak olur.

1)Öncelikle sisteminizin altyapısı direkt steamtools.
Steamtoolsun çalışması için gerekli ana dosyalar.
C:\Program Files (x86)\Steam de bulunan hid.dll
C:\Program Files (x86)\Steam\config de bulunan stplug-in klasörü içinde ise xxappıdxx.lua var birnevi şifre
C:\Program Files (x86)\Steam\config de bulunan depotcache kalsörü içinde xxdepotıdxx_xxmanıfestıdxx.manıfest var birnevi steamdan inidirlecek dosya listesi.
Steamtoolsun arayüzünü oluşturması için gerekli aşağıdaki klasör ve bu klasörün kaldırılmasında sıkıntı yok, sadece arayüzün çalışması için gerekli.
C:\Program Files\SteamTools
Steamtools arayüzünü çalıştırmadan manuel olarak manifest ve şifre üstteki klasörlere atılarak steamtools arka planda çalıştırılabilinir aynı senin yaptığın gibi.
Alıntıyı görüntüle
Luapacker.exe ise eski sürümden kalma steamtools forumunda token ile şifreleri veriyor. Şifresini açmak için sadece. Şifreleme işini kaldırdılar.
Ben bu bilgileri programı satın almadan programı virüstotalden indirdim tabii ki çalışması için satın almam lazım. Emin olun yazılımı satın aldığımda bu dosyalar orada olacak. Ayrıca python ile yapılmış.

Bu manifest ile şifreler steamdan rahatlıkla alınabilinir ve paylaşılmasında sıkıntı yok kişisel bilgi içermiyorlar ve herkezde aynı. Hatta ücretsiz çalışan birçok site ve depo var. Bu manifest dosyası ile kullanıcı adı ve şifre girmeden steamdan dosya indiriyorsun.

Hatta bunu yapan greenluma diye program var ama yapımcı pek kullanıcıları düşünmemiş bir rehberi yok. Kullanımı çok zor ve tam çalışmıyor sanırım.

Ayrıca bu manifest dosyaları eski ise eski bir oyunun sürümün indirmiş olursun. Oyun güncellendiğinde bu manifest dosyaları güncellenmiyor.

Youtube de önceden steamtoolsu önerip sonradan niyeyse virüs olarak söylediğini buradan çıkarabiliriz.

2)Crackten bir farkı yok çünkü yapımcıya 5 kuruş para kazandırmıyorsun.
Güvenilir bir çok site var ve güvenilir siteler redditte paylaşılıyor. r/piratedgames, r/piracy, r/FREEMEDIAHECKYEAH.

Ayrıca eğer işi biliyorsan orijinal oyunu indirirsin ve açık kaynak olan crackleme işlemi ile cracklersin.
3) Steam bunu kesinlikle fark eder çünkü kendi dosyaları ile oynuyorsun. İstediği gibi dava da açar (Yalnız size değil gidip steamtoolsa açar) isterse hesapları banlar da.
Alıntıyı görüntüle

4)Satın alınmamış bir hesapta Denuvo oyunu açma var.
Bunu xxxxxx sitesinde yayınlıyorlar programları ama tek bir sorun var oyunu satın aldığın steam hesabından denuvo keyi alman lazım. Bunu da aylık 5 (?) kişi ile paylaşabiliyorsun. Ayrıca özel program olmadan ne anahtarı alabilirsin ne de anahtarı yerleştirebilirsin. Bu anahtar kaybolmaya meğilli zaten, bios update yaparsan gider, windows update yaparsan gitme sansı var, hatta oyunu güncellediğinde de gider.

Türk milleti crack ile yeni tanışıyor ve sen ücretsiz olan bir şeyi para ile satıyorsun!

(Millet steamdan indiriliyor ve crack ile uğraşmıyor diye çok güvenilir sanıyor gözü kapalı para veriyor. Halbu ki güvenilir indirme siteleri var hatta bazı siteler o kadar güvenilir ki opera bile virüs olarak geliyor insana.)
Elinize sağlık hocam ayriyetten bulduğum bir kaç şey daha var, normalde üşendiğimden dolayı yazmak istememiştim, bu yüzden video olarak hazırladım. Ancak videoyu çektikten sonra düşündüm ki; belki videoları izlemek istemeyen kişiler de olabilir. Bu yüzden sonradan fikrimi değiştirip yine yazıya dökülmüş hâlini de hazırlamak istedim.

1. Konu: Programın yazılımcısı PANELCİ
Programın güncelleme, yapım ve siteyi hazırlayan kişilerden Promaxthecoder adında bir kişi var. Zaten Discord kanallarında attığı güncellemelerden yetkili biri olduğunu anlayabilirsiniz. Her ne kadar şu an Discord üzerinde yetkisi olmasa da, geçmişte yetkili ve programı yapan kişi.
promaxthecoderdc.webp

Bu kişinin nickini Google, Yandex ve Bing gibi arama motorlarında arattığınızda karşınıza hacking forumları çıkıyor. Kullanıcı adının indexlendiği yerlerde panel satışı yaptığı bir konu buldum. Ayrıca farklı hacking forumlarında mesajları da mevcut.
1746539041135.webp

Panel satışı yaptığı konuya girdim ve forumda nick’ini "ptomax" olarak kullanmış. Muhtemelen kayıt sırasında "r" yerine "t" tuşuna basmış. Konuda 63M'luk TC bilgileriyle alaklı bir datayı satışa sunmuştu.
1746538932329.webp

İlk başta aynı kişi olmayabilir dedim ama konunun en altında kendi Discord hesabını mesaj olarak bırakmış. Yani Promaxthecoder nick’ini şu anki Discord nicki, paneli satan kişi ile %99 oranında aynı kişi.
1746538964155.webp

Bu durumda programı yapan kişinin hem panelci hem hacker ya da lamer olması inanılmaz derece şüpheli. Olası bir güncellemenin içine stealer, keylogger veya inject gibi şeyler yerleştirerek kullanıcıların hepsini rahatlıkla hackleyebilir.

2. Konu: Sahte Çekilişler
Discord üzerinde sahte çekilişler yapılıyor. Örneğin, "Death Stranding Director Cut hediye ediyoruz" gibi.
1746541094542.webp

Kazanan kişi 20 Mart tarihinde Discord'ta yetkili değil büyük ihtimal bu olaylardan sonra yetkili oluyor ama unutuyorlar bunu silmeyi. Ama Nowacs’in arkadaşı olduğunu düşünüyorum çünkü bilerek ona çıkarılmış. Daha sonra birbirleriyle sohbet ederken “İşte geldi, teşekkürler vs.” gibi konuşmalar yapıyorlar.
1746541107263.webp

Konuşmada geçen arkadaşlık kodunu Steam'den arattım,
1746541115424.webp

1746541120808.webp

kişinin profiline girdim ama oyun yoktu. Profilde hiçbir oyun atılmamıştı. Yani sahte konuşmalar yapılmıştı. Bu tarz çokça saçma sahte çekiliş yapıyorlar: “250 dolar veriyoruz”, “Şu oyunu veriyoruz” gibi. Ayrıca geri dönüş yorumlarında da çokça yapay zeka yorumlar mevcut.

3. Konu: Launcher Virüslü???
Kullandıkları ilk launcher Nightlight Launcher adlı programdan çalıntı,
1746541137712.webp

Çaldıkları GitHub’taki Nightlight Launcher'ın bir sürümüde virüs barındırıyor. Hem de direkt olarak hiç gizleme vs yok (çalıyorsun bari bir bak araştır, github'ta feedbacklerine bir bakın bari)
1746541149553.webp

vt sonucunda 34 adet sonuç çıkıyor. O yüzden bu launcher zaten güvenli değil. Oysa Nowacs’ler bu launcheri kendilerine göre düzenleyip Ocak ayında tekrar yayımlıyorlar hatta şu an dosya discord'da halen bulunuyor.

1746541160734.webp

Kendilerinin çaldıkları virüslü versiyonun editledikleri launcher'ında VT sonuçlarında yine kötü çıktılar var.
1746541171171.webp

Şu anda kullandıkları launcher ise farklı ve VT’de şüpheli olarak gösteriliyor. Kaspersky tarafından trojan gibi tehlikeler içerdiği belirtiliyor.
1746541180183.webp

Ayrıca Discord sunucusunda Virustotal linkini paylaşmıyorlar. Hatta yönetici olan nowacs direkt paylaşmayacağını açıklıyor, baya şüpheliler.
1746541190767.webp

Programın yapımcılarından biri olan Promaxthecoder'ın, bu launcher’ı fudlamadığından emin olabilir miyiz? Belki de güncel launcher'da virüs dolu ve fudlu, tamamen muamma.

4. Konu: Fahiş Fiyat ve Yanlış Bilgilendirme
Programlarına 400 TL gibi fahiş bir fiyat koymalarının sebebini sunucu masrafları gibi bahanelerle açıklıyorlar.
1746541203674.webp

Ancak kullandıkları host türk bir hosting şirketi üzerinden alınmış, paylaşımlı bir host. Bu host’un içinde 343 tane sunucu barındırılıyor. Büyük ihtimalle aylık 160 TL ödedikleri bir paylaşımlı host. Yani sattıkları tek üyelikten 2 aylık server masraflarını karşılamış oluyorlar. Manifest, lua dosyaları gibi şeylerde ücretsiz, para ödemelerine gerek yok.

Sonuca gelirsek buradan kesinlikle alışveriş yapmanızı önermem. Böyle fahiş fiyatlı, güvenliği tartışmalı, yarın yapımcısı tarafından ratlanacağınızdan emin olunamayan bir crack yazılıma para vermek için gerçekten enayi olmak gerek.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,126
Üyeler
173,462
Son üye
zorbasu
Geri