hangi mağara bu ya söylede önünden geçmeyelimİnsanlar çok iğrenç hepsi bir sperm onlarla sarılıyorsun öpüyorsun el sıkışıyorsun yemeğini paylaşıyorsun bir erkeğin spermine aşık oluyorsun (dostlar beni yargılamayın lütfen)
İnsanlar çok iğrenç hepsi bir sperm onlarla sarılıyorsun öpüyorsun el sıkışıyorsun yemeğini paylaşıyorsun bir erkeğin spermine aşık oluyorsun (dostlar beni yargılamayın lütfen)
Biraz daha dusununce kimyasal icmekten arkadasin beyninin eridigini farkediyorsunşöyle bi düşününce doğru söylüyor
Ne kullanıyorsunİnsanlar çok iğrenç hepsi bir sperm onlarla sarılıyorsun öpüyorsun el sıkışıyorsun yemeğini paylaşıyorsun bir erkeğin spermine aşık oluyorsun (dostlar beni yargılamayın lütfen)
bu mantıkla dusunursen sende bır sperm idin yanı kendını felan yak atese ver o zaman ıgrenc cunku senın dusuncen ıcındeİnsanlar çok iğrenç hepsi bir sperm onlarla sarılıyorsun öpüyorsun el sıkışıyorsun yemeğini paylaşıyorsun bir erkeğin spermine aşık oluyorsun (dostlar beni yargılamayın lütfen)
Sen nesin?İnsanlar çok iğrenç hepsi bir sperm onlarla sarılıyorsun öpüyorsun el sıkışıyorsun yemeğini paylaşıyorsun bir erkeğin spermine aşık oluyorsun (dostlar beni yargılamayın lütfen)
Herkes çekmiyorİnsanlar çok iğrenç hepsi bir sperm onlarla sarılıyorsun öpüyorsun el sıkışıyorsun yemeğini paylaşıyorsun bir erkeğin spermine aşık oluyorsun (dostlar beni yargılamayın lütfen)