ahmetkoklu
80+
- Reaksiyon skoru
- 204
18 yasindayim. Ben ilac tedavisi kullanmis biriyim anksiyete sikintim vardi uzun yillar bu sikintiyi cektim ayrintiya gerek yok, beni cokertti. Arkadasimda bunun bir evresini yasadi yani davranislari ve kendi hayatindan anlayabiliyorum oda bunu biliyor zaten. Eskiden yururken bile elimi cebime sokardin insablar elimi kolumu sallayarak yurudugumu gorurse guler diye.... Alişkanlik deyip kendini kandiriyordum ama dişaridan saf biri gibi gorundugunu fark etmistim ayni sekilde iki elimi one baglayip oyle yurume gibi..hatta arkadasimda boyle yurudugu ve yaptigi icin ona sinir oluyordum cunku utandigi icin yapiyordu. Kendini kandiriyordu, sorunlarim vardi lisenin ilk yillarinda. Simdi rahatım ama ortamim hic olmadi arkadasimda simdi boyle saf biri değil öyle internette çok fazla konusur... Ama sonuç olarak ikimizde benzer durumdayiz. Günde 6 saat ila 15 saat bilgisayar başında kaldigim oluyor. Arkadasimda bu durum daha kötü, uyuma sikintisi varmis gece 2.00 5.00 arasi yatip gelirdi okula halende öyle yapiyor okulda uykusu olmasina ragmende 2 saatlik uyku ile kafasini telefondan kaldirmiyor baş ağrısı vb. Cekiyor kendim goruyorum bendede oluyor.
Çevredeki insanlar kötü diyip biri ona kufur ettiginde laf soylediginde genellikle kendi kendine ona laf soyler karşıdakine iletmez, kendini savunmaz, internette sürekli insanlarla konuşur ben gercek hayattan cok yakin biri olmama rağmen internette belki sesini yuzunu duymadigi insanlarla konuşup saatlerce oyun oynuyor. Mezun olacağız bir eğlence ayarlanacakmiş. Ancak kendim o eğlenceye gidersem diğer öğrenciler ile kavga çikar cunku dusman gozunde gorunuyoruz. Gecmiste yasanan bir takim olaylardan dolayin.... İleride ne yapacagim bilemiyorum. Kebdim liseye başladığımdan beri boyum uzun oldugundan ve spor yaptigimdan dolayin disarida ozellikle kizlar bakiyordu onu yillardir fark ediyorum. Ortaokuldada boyleydi durum tipimi begenende oluyordu mutlu oluyordum ancak kucuklugumde akran zorbaligi kavga vb. Durumlari cok oldugu icin kendimi sosyal hayata kapatmistim. Yanima gelip "neden hiç konuşmuyorsun?" Gibisinden kizlarda dahil çok soran oldu. Ama ben nasil konusacagimi bilmiyordum... Kısaca bir çok kız ile belki şu ana kadar sevgili olabilirdim. Ama bu şansi kaçırdım,ve simdi internet isleri ile uğraşan asosyal pc bağımlısı biriyim.....
Çevredeki insanlar kötü diyip biri ona kufur ettiginde laf soylediginde genellikle kendi kendine ona laf soyler karşıdakine iletmez, kendini savunmaz, internette sürekli insanlarla konuşur ben gercek hayattan cok yakin biri olmama rağmen internette belki sesini yuzunu duymadigi insanlarla konuşup saatlerce oyun oynuyor. Mezun olacağız bir eğlence ayarlanacakmiş. Ancak kendim o eğlenceye gidersem diğer öğrenciler ile kavga çikar cunku dusman gozunde gorunuyoruz. Gecmiste yasanan bir takim olaylardan dolayin.... İleride ne yapacagim bilemiyorum. Kebdim liseye başladığımdan beri boyum uzun oldugundan ve spor yaptigimdan dolayin disarida ozellikle kizlar bakiyordu onu yillardir fark ediyorum. Ortaokuldada boyleydi durum tipimi begenende oluyordu mutlu oluyordum ancak kucuklugumde akran zorbaligi kavga vb. Durumlari cok oldugu icin kendimi sosyal hayata kapatmistim. Yanima gelip "neden hiç konuşmuyorsun?" Gibisinden kizlarda dahil çok soran oldu. Ama ben nasil konusacagimi bilmiyordum... Kısaca bir çok kız ile belki şu ana kadar sevgili olabilirdim. Ama bu şansi kaçırdım,ve simdi internet isleri ile uğraşan asosyal pc bağımlısı biriyim.....