Satarken değerini düşürür ilerisi için ama ben satmam kullanırım diyorsan başkaDell G3223Q model aldığım monitörün sol üstünde 1 tane ölü piksel var sizce sorun yaratır mı, iade etmeli miyim?
Alıntıyı görüntüle
Ya ilerde sorun yaratıp yaratmaması açısından demek istedim yoksa beni görsel olarak hiç rahatsız etmiyor ölü piksel olduğunu öylesine bakarken farkettim.Sorun yaratıp yaratmayacağı size kalmış, rahatsız etmiyorsa iade etmenize gerek yok. Ürünü nereden aldınız bilmiyorum ama bunu bahane edip iade ederseniz çoğu yer kabul etmeyebilir.
Satmam ama ilerde elimde bozulmasını da istemiyorum, forumlarda genelde gördüğüm kadarıyla ilerleyen zamanlarda ölü pikselin çoğaldığı ve görüntüyü bozduğunu söylemişler kimileride bir sorun yaratmayacağını söylemiş, bilemedim uğraşasımda gelmedi ama yine de önce bi foruma sorayım dedim.Satarken değerini düşürür ilerisi için ama ben satmam kullanırım diyorsan başka
Ekrana darbe yemediği sürece ölü piksel çoğalmaz. Kendi monitörümde 2 tane var oda siyah renkte olmasından ötürü fazla rahatsız etmiyor. Yine de iade etmen senin için daha sağlıklı.Ya ilerde sorun yaratıp yaratmaması açısından demek istedim yoksa beni görsel olarak hiç rahatsız etmiyor ölü piksel olduğunu öylesine bakarken farkettim.
Satmam ama ilerde elimde bozulmasını da istemiyorum, forumlarda genelde gördüğüm kadarıyla ilerleyen zamanlarda ölü pikselin çoğaldığı ve görüntüyü bozduğunu söylemişler kimileride bir sorun yaratmayacağını söylemiş, bilemedim uğraşasımda gelmedi ama yine de önce bi foruma sorayım dedim.