Çözüldü✓ Masaüstü Toplama Bilgisayar (Ekran Kartsız) Tavsiyesi

Yani ekran kartı görüntü versin yeter modunda kalacaksanız bilemedim 2-3k ya 1650-1660 vs olabilir aklıma farklı bir şey gelmiyor açıkçası.
rx 580 8gb idare eder mi? bi arkadaşımdan idareten alabilirim

Bir de ileride alacağım ekran kartı konusunda 16GB olması önemli mi ve 5070 ti 4070 ti den daha mı iyi?

rx 580 8gb idare eder mi? bi arkadaşımdan idareten alabilirim

Bir de ileride alacağım ekran kartı konusunda 16GB olması önemli mi ve 5070 ti 4070 ti den daha mı iyi?
1080P'de kullanacaksınız. Ben 1080p için FPS odaklı sistem toplasam 8-12GB VRAM de gayet yeterli gelirdi bana. Yada 5060ti 16GB alırdım sanırsam o daha iyiydi. Şu an 1080P de 5600x 3060ti ikilisini kullanıyorum ve sadece valorant gibi oyunlar oynuyorum hayli hayli işimi görüyor bu sizin yapacağınız işleme bakıyor. Rx 580 rahat rahat eder ama işte yazılım hataları falan var mı bilmiyorum. Ama geçici kullanımda rahat rahat işinizi görür.

1080P'de kullanacaksınız. Ben 1080p için FPS odaklı sistem toplasam 8-12GB VRAM de gayet yeterli gelirdi bana. Yada 5060ti 16GB alırdım sanırsam o daha iyiydi. Şu an 1080P de 5600x 3060ti ikilisini kullanıyorum ve sadece valorant gibi oyunlar oynuyorum hayli hayli işimi görüyor bu sizin yapacağınız işleme bakıyor. Rx 580 rahat rahat eder ama işte yazılım hataları falan var mı bilmiyorum. Ama geçici kullanımda rahat rahat işinizi görür.
Hocam dediğim gibi alabiliyorken sağlam bir sistem istiyorum. 5060ti 16GB bunada bakarım çok teşekkür ederim.

Hocam dediğim gibi alabiliyorken sağlam bir sistem istiyorum. 5060ti 16GB bunada bakarım çok teşekkür ederim.
Rica ederim sağlam sistem alma konusuna katılıyorum. Tabii bütçe sizin bütçeniz ben sadece fikirlerimi paylaştım.

* 35-40K Bütçem var
* Bütçem ekran kartlı bir bilgisayar almaya yeterli olmadığı için ekran kartını sonradan almayı düşünüyorum (RTX 4070 Tİ SUPER mantıklı mı?)
* Fps oyunlarını (CS Valo vb...) oynuyorum genelde ama RDR 2 Cyberpunk gibi oyunlarıda oynamak istiyorum fakat önceliğim fps oyunlarını oynayabilmek.
* Sıfırdan dizicem şu an anca lol oynayabildiğim bir laptopum var.
* Klavye Mouse Monitör Kulaklık hepsini alacağım.
* İdareten 2. el bir ekran kartı önerisi yaparsanızda sevinirim çünkü iyi kötü bir ekrank artı olmadan hiç verimli olmaz diye düşünüyorum.
* Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler yardımınız için.
ekipmanları 2. el al bu bütçede

üzerine 5k civarı daha konup rtx 5070 li sistem toplanır ryzen 5 7500fli
Arkadaşın önceki sayfada önerdiği işlemciler fevkalede ama ekran kartını en erken 2 3 ay sonra alacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

g733 kulaklık 3500 tl bandına asus yada razerın mouselerı 2 k bandına klavye 0 da olabılır aslında hocam
Mikrofonlu Kulaklık olması önemli birde klavyem varmış uzun süredir kullanmıyordum ama hatırladım şimdi :d

Aksesuar konusunda iyzico ve parola para kampanyaları ile güzel indirimler yakalayabilirsiniz. laptop.com.tr deki ürünlerde %10+400+500 TL alabiliyorsunuz. Örneğin 3000 TL olan bir ürün 1800'e gelebiliyor. Fakat bir hesapla bu kampanyaya sadece 1 kere katılabiliyorsunuz. %10 olandan emin değilim ama diğerleri tek alışverişlik. Monitör kulaklık mouse vs. Ne olursa yararlanırsınız belli sitelerde. Gaming gen PCKolik Laptop.com gibi.

Aksesuar konusunda iyzico ve parola para kampanyaları ile güzel indirimler yakalayabilirsiniz. laptop.com.tr deki ürünlerde %10+400+500 TL alabiliyorsunuz. Örneğin 3000 TL olan bir ürün 1800'e gelebiliyor. Fakat bir hesapla bu kampanyaya sadece 1 kere katılabiliyorsunuz. %10 olandan emin değilim ama diğerleri tek alışverişlik. Monitör kulaklık mouse vs. Ne olursa yararlanırsınız belli sitelerde. Gaming gen PCKolik Laptop.com gibi
Linklerini atabilir misin kafam karıştı hangisine bakmam lazım.

Linklerini atabilir misin kafam karıştı hangisine bakmam lazım.

Olay şöyle parola para indirip hesap onaylıyorsunuz ve sanal kart oluşturuyorsunuz daha sonra iyzico hesabı oluşturup yukarıda ki kampanyalara katılıyorsunuz örneğin laptop.com ise alışveriş yapılacak site ona katılıyorsunuz hangi sitede olduğunu uygulamadan kampanyalara bakıp anlayabilirsiniz. iyzico'ya sanal kartı ekliyorsunuz. sitede iyzico ile öde seçeneğini seçiyorsunuz. parola para hesabına kendi hesabınızdan ürünün fiyatı kadar para yüklüyorsunuz parola para anında iyzico da 2 iş günü sonra iadeleri yapıyor. parola paradaki anında çekilebiliyor iyzico için ekstra bir şey gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,565
Üyeler
173,831
Son üye
ThecMis
Geri