oltalikemal
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Arkadaşlar merhaba öncelikle bu anlatacağım olay 4 ay önce yaşandı. Sosyal medyada Omegle videolarında sansürlü bir şekilde paylaşılan videolar gördükten sonra yaşadığım durum aklıma geldi ve düşünmeye başladım. Omegle'de normal dolaşırken karşıma bir kadın geldi ve üstünde hiçbir şey yoktu. Müstehcenik yapıyordu ve konuşma başladıktan sonra benim de göstermemi istedi. Öncelikle onun yüzü görünmüyordu ama konuşmanın başında 10 saniye falan yüzüm görünüyordu sonrasında yüzümü kamera dışına aldım diye hatırlıyorum. En son olarak malum bir anlık gaflet ile gösterdim ve beni 1 2 saniye içinde geçti. Toplam 1.30 dakka konuşmamışızdır. Sonrasında düşündüğüm şey acaba kayda aldı mı? Aldıysa sansürlü bir şekilde paylaşır mı? Asıl merak ettiğim para ve duygu karşılığı olmadan neden böyle bir şey yapması. Asıl kaygım böyle bir görüntü varsa ileride meslek hayatımı etkiler mi düşüncesi. Bence kaydetmedi ancak yine de ufak bir ihtimal bile insanı düşündürüyor. Diyelim ki var bu durum hayatımı çok etkiler mi? Umarım trol cevaplar vermezsiniz konu hakkında yorumlarınızı çok merak ediyorum.