Hocam artık Tr almak o kadar mantıksızki zaten 16 pro alıyorsun 38k ya 5k ya cihaz alıyorsun normal arama kısmı yerine cihazın uygulamasından arama yapıyorsun sms alıyorsun yarı parasına geliyorhale bak yurt dışında 30 bine 15-16 satıyolar burda 13'ü zor alıyorsun rezillik.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
16 pro bile 38 bin lira yd de çok utanç verici.
en kötü 2-3 bine sim kart takılabilen taşınabilir cihaz alırsın gene işini görür yani ya da ucuz iPhone 7 falan alırsın iCloud ile gene alırsın bu kadar yani YD göründüğünden daha basit aslında milletimiz abartıyo 4 ay 2 telefonla gez yada yanında cihazla gez ne olucak sanki hükümete bir telefon daha alacağıma kendime 2 tane alırım daha iyi.Hocam artık Tr almak o kadar mantıksızki zaten 16 pro alıyorsun 38k ya 5k ya cihaz alıyorsun normal arama kısmı yerine cihazın uygulamasından arama yapıyorsun sms alıyorsun yarı parasına geliyor
Not: yd tavsiye etmiyorum ülkemizin şahlanması için o güzel saf vergilere ihtiyacı var
Samsung telefonlarınızın yaptığının aynısını yapabiliyor. Babam yapmış gibi savunmaya geçmedim, düzgünce soru sordum. iPhone SE 2 telefonumun 3GB RAM olmasına rağmen oyunları kasmadan, donmadan; 3-4 programı aynı anda kullanabiliyordum. Bu telefon bu RAM ile bunları yapabiliyorsa daha ne bekliyorsun onu anlamadım. Android telefonların 6GB RAM ile yaptığını 3-4GB ile hallediyor. Neyine laf ediyorsun? 15.000 TL'lik eski nesil telefonun TR'de bu fiyatta olması markanın suçu mu sence?Kasma ve donma ne actigin ne oynadiginla alakali, elestirdigim nokta optimizasyon degil hemen babaniz yapmis gibi telefonu savunmaya gecmeyin. Mesele 30 35 bin tl verdiginiz telefonda 4gb ram olmasi. Tipki sattigi 70 bin tl lik macbook a 8gb ram koymasi gibi. Optimizasyonu soyle iy boyle iyi vb. Sacma gerekceler ile savunmasi dahi yapilamaz boyle bir sacmaligin
Benim dediğim cihaz magsafe destekli powerbank gibi arkasına yapışıyor dışardan da öyle gözüküyor yine cebe çok rahat sığacak şekildeen kötü 2-3 bine sim kart takılabilen taşınabilir cihaz alırsın gene işini görür yani ya da ucuz iPhone 7 falan alırsın iCloud ile gene alırsın bu kadar yani YD göründüğünden daha basit aslında milletimiz abartıyo 4 ay 2 telefonla gez yada yanında cihazla gez ne olucak sanki hükümete bir telefon daha alacağıma kendime 2 tane alırım daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
devlete helal olsunda hükümete haram olsun neyim varsa.
Yani öyle bir cihaz alıp keyiflice kullanmak var iken neden devlete bir telefon daha alayim ve 13 yd da 15 bin lira gibi komik fiyata satılıyor burada 15 bine samsung A serisi anca alırsın.Benim dediğim cihaz magsafe destekli powerbank gibi arkasına yapışıyor dışardan da öyle gözüküyor yine cebe çok rahat sığacak şekilde
Link var miBenim dediğim cihaz magsafe destekli powerbank gibi arkasına yapışıyor dışardan da öyle gözüküyor yine cebe çok rahat sığacak şekilde