Che_ 29 Kasım 2022 @tümen En İyi Cevap hayırlı olsun kanki. En İyi Kazandırma Derneği kurucusu olacam yakında ama bende yok :/
@tümen En İyi Cevap hayırlı olsun kanki. En İyi Kazandırma Derneği kurucusu olacam yakında ama bende yok :/
Che_ 29 Kasım 2022 @ekmekreisinelindekiekmek hocam takip ediyorsunuz anlamadım neden ben? İlk defe görüyorum sizi. Multi değilim
@ekmekreisinelindekiekmek hocam takip ediyorsunuz anlamadım neden ben? İlk defe görüyorum sizi. Multi değilim
Che_ 29 Kasım 2022 Gerçek bir ressam @emoji on Instagram: "Shrek as 🗿 #emoji #emojis #emojiart #emojichallenge #emojiparty #smiley #challenge #emojicombos #emoji4emoji #emojiworld #shrek #shrekisloveshrekislife #shrekmemes" 811K likes, 2,011 comments - emoji on October 28, 2022: "Shrek as 🗿 #emoji #emojis #emojiart #emojichallenge #emojiparty #smiley #challenge #emojicombo..." www.instagram.com
Gerçek bir ressam @emoji on Instagram: "Shrek as 🗿 #emoji #emojis #emojiart #emojichallenge #emojiparty #smiley #challenge #emojicombos #emoji4emoji #emojiworld #shrek #shrekisloveshrekislife #shrekmemes" 811K likes, 2,011 comments - emoji on October 28, 2022: "Shrek as 🗿 #emoji #emojis #emojiart #emojichallenge #emojiparty #smiley #challenge #emojicombo..." www.instagram.com
Che_ 25 Kasım 2022 3 haftadır edebiyat sınav sonucunu bekliyorum. Hanfendi dün hastayım bahanesiyle okumadı. Bugün de rahatsız olduğum için gitmedim Söylemiyor notu. E okula girmesi için bir de şifre alacak. İlk defa yüksek bi not alacam zevkini tattırmıyor karı
3 haftadır edebiyat sınav sonucunu bekliyorum. Hanfendi dün hastayım bahanesiyle okumadı. Bugün de rahatsız olduğum için gitmedim Söylemiyor notu. E okula girmesi için bir de şifre alacak. İlk defa yüksek bi not alacam zevkini tattırmıyor karı
Che_ 16 Kasım 2022 2 gündür sinema bahanesi, hastalık filan diyip dershaneye gitmiyordum. Zorla gittim hocalar yok yolladılar. Eve Gangsta Paradise ile giricem
2 gündür sinema bahanesi, hastalık filan diyip dershaneye gitmiyordum. Zorla gittim hocalar yok yolladılar. Eve Gangsta Paradise ile giricem
Che_ 3 Kasım 2022 @Matt Murdock Bronze H.O Dün Daredevil 1. sezon bitirecektim ama sınav yüzüne son 15dk izleyemedim

Reaksiyonlar: MematiBaş🚬