Che_ 29 Kasım 2022 @ekmekreisinelindekiekmek hocam takip ediyorsunuz anlamadım neden ben? İlk defe görüyorum sizi. Multi değilim
@ekmekreisinelindekiekmek hocam takip ediyorsunuz anlamadım neden ben? İlk defe görüyorum sizi. Multi değilim
Che_ 29 Kasım 2022 Gerçek bir ressam @emoji on Instagram: "Shrek as 🗿 #emoji #emojis #emojiart #emojichallenge #emojiparty #smiley #challenge #emojicombos #emoji4emoji #emojiworld #shrek #shrekisloveshrekislife #shrekmemes" 811K likes, 2,011 comments - emoji on October 28, 2022: "Shrek as 🗿 #emoji #emojis #emojiart #emojichallenge #emojiparty #smiley #challenge #emojicombo..." www.instagram.com
Gerçek bir ressam @emoji on Instagram: "Shrek as 🗿 #emoji #emojis #emojiart #emojichallenge #emojiparty #smiley #challenge #emojicombos #emoji4emoji #emojiworld #shrek #shrekisloveshrekislife #shrekmemes" 811K likes, 2,011 comments - emoji on October 28, 2022: "Shrek as 🗿 #emoji #emojis #emojiart #emojichallenge #emojiparty #smiley #challenge #emojicombo..." www.instagram.com
Che_ 25 Kasım 2022 3 haftadır edebiyat sınav sonucunu bekliyorum. Hanfendi dün hastayım bahanesiyle okumadı. Bugün de rahatsız olduğum için gitmedim Söylemiyor notu. E okula girmesi için bir de şifre alacak. İlk defa yüksek bi not alacam zevkini tattırmıyor karı
3 haftadır edebiyat sınav sonucunu bekliyorum. Hanfendi dün hastayım bahanesiyle okumadı. Bugün de rahatsız olduğum için gitmedim Söylemiyor notu. E okula girmesi için bir de şifre alacak. İlk defa yüksek bi not alacam zevkini tattırmıyor karı
Che_ 16 Kasım 2022 2 gündür sinema bahanesi, hastalık filan diyip dershaneye gitmiyordum. Zorla gittim hocalar yok yolladılar. Eve Gangsta Paradise ile giricem
2 gündür sinema bahanesi, hastalık filan diyip dershaneye gitmiyordum. Zorla gittim hocalar yok yolladılar. Eve Gangsta Paradise ile giricem
Che_ 3 Kasım 2022 @Matt Murdock Bronze H.O Dün Daredevil 1. sezon bitirecektim ama sınav yüzüne son 15dk izleyemedim
Che_ 27 Ekim 2022 Instagram'da bi foto vardı kimlik ve bir fotoğraf. Yazıda da Mezopotamya eşeği ne benzemişsin yazıyordu onun linki lazım agamın aynısı
Instagram'da bi foto vardı kimlik ve bir fotoğraf. Yazıda da Mezopotamya eşeği ne benzemişsin yazıyordu onun linki lazım agamın aynısı

Reaksiyonlar: Che_