Che_
Reaksiyon skoru
12,107

Profil mesajları Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Bugün Sons of Anarchy 3. sezon finalini izledim. Tüm izlediğim diziler içerisinde en iyi sexoj finaliydi. Keşke daha önceden izleseymişim bu dizi. 1 günde 10 bölüm izledim. Maalesef bu güzellik 7 sezonmuş

Edit: IMDB puanı en yüksek bölümmüş zaten 9.7
    • Muhteşem
    Reaksiyonlar: Halsiz
    Che_
    Che_
    Uygulamayı VPN ile aç sonra ayarlarını yap ben 75mbpa 4k 120fps EU Central oynuyorum sorun yok. MS çok yüksek görünüyor ama ilk girişte vpn ile giriyoruz ondan. Oyun tamamen açılınca vpn kapat. Fransa bağlanıyorum
    • Beğen
    Reaksiyonlar: Halsiz
    Halsiz
    Halsiz
    Aynı olm kullandığım vpn bunu kullandım ztn ama çalışmadı önceden bi ayar mı yapmam felan mı lzm kurcalayam az
    • Beğen
    Reaksiyonlar: Che_
    Che_
    Che_
    VPN açıkken tarayıcıya gir GeForce NOW EU yaz hesabı oluştur. Steelseries'ten kodu al hesabım kısmına girince aşağılarda REDEEM olmalı kodu ve doğrulamayı yap. Uygumanyı indir kur. VPN açıkken uygulamaya gir oturum aç. Eğer sıkıntı varsa oturum aç diyince gameplus atar. Ayarları yap oyuna gir oyuna girince VPN kapat.
    Hocam bi ara metro posteriyle alakalı konu açmıştınız. Bende alacağımda aldıysanız link atar mısınız?
    • Beğen
    Venzyq
    Venzyq
    Güzel de bana denk gelmez hocam :D
    • Beğen
    Che_
    Che_
    Herkese gönderiyordur diye düşünüyorum. Satıcı ile görüş sürpriz hediye herkese mi diye sor
    • Beğen
    Reaksiyonlar: Venzyq
    Venzyq
    Venzyq
    Tamam hocam teşekkür ederim yardımınız için
    • Beğen
    Bu telefon operatörlerine ceza gelmeli bu nedir ya. 5,7 deprem oldu direk internet ilk başta çekmedi sonra geldi. Telefon çekmiyor.
    Aklınız varsa Reddit r/Turkey girmeyin. Her yer tek amacı İslam'a karşı çıkmak olan veletlerle dolu.

Bunu bile savunuyorlar. Forumda da konusu açılmıştı zaten. Çok yersiz bir şey. Çok basit bir mantık bir ülkede aile yoksa o ülke çöküşe mahkumdur.
    • Beğen
    Reaksiyonlar: majorw0w ve arturo
    Che_
    Che_
    Bunun özel hayatla ilgisi yok. Toplumunun çoğu eşcinsellik karşıtı ve İslam temelli olan bir ülkede yanlış bir hareket.
    • Beğen
    Reaksiyonlar: 88689
    Venzyq
    Venzyq
    İslam temelli değiliz ki. (Bende lgbt karşıtıyım)
    • Beğen
    Che_
    Che_
    İslam temelliden kastım bu coğrafyada yaklaşık 1000 yılı aşkındır İslam var o yüzden.
    Msi Force GC20 V2 değişim siparişi sonunda gelebildi. Dünden beri kargo ile uğraşıyorum 2 defa müşteri temsilcisi aracılığıyla 1 defa da babam gitti adresi anca değiştirdik. Adres değişmesine rağmen eski yere götürüp yanlış adres dediler. Sonunda bugün geldi. MNG Kargo pişmanlıktır. Amazon gibi mükemmel firma neden böyle berbat firmalarla çalışıyor anlamadım.
    • Beğen
    Reaksiyonlar: somhaster
    Che_
    Che_
    Buradan yardımlarından dolayı @B1L0 hocama teşekkürlerimi sunarım.
    B1L0
    B1L0
    Ne demek hocam, gözünüz aydın tekrardan.
    • Beğen
    Che_
    Che_
    Sağol ama cidden MNG berbat bir firma ya. Adamlar dağıtım mesajından sonra yarın gelecek ve ürün merkezde dedi. Babam dışarı çıkacaktı oraya da uğradı ürün yok dediler. Birbirlerinden haberleri yok
    • Üzgün
    Reaksiyonlar: B1L0
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,836
Üyeler
193,747