Saka gibi forum valla bir tane konu actim bunu makaleler kismina eklemek istiyorum ama bir turlu bulamadim. Rapor attim belki onlar duzeltirler diye. Adamlarin verdigi cevaba bak bilsem rapor atar miyim zaten? Nasil yapilacagini soyleselerdi bari.
@SneeX iadeden vazgectim hocam. Ama dedigim gibi aralarinda ucurum fark yok yani 1000 TL fark olmadiginin hala farkindayim. Konunun sonunda bir sey ekledim iade iptali ile alakali.
@GalaxySal450 muhtemelen oyle olur hocam. Ondan dolayi orada konu acmak istemiyorum. Aslinda benim kisaca demek istedigim iki kulaklik arasinda 1000TL bir fark yok. Tabi ki Blackshark daha iyi de yani 1000TL bir fark oldugunu dusunmuyorum sahsen.
@SneeX kanka konu acmayi dusunuyorum bence alma sebebini soyleyim. Bak kulaklik kesssinlikle kotu degil cok iyi bir kulaklik fakat ben iade ediyorum. Nedenini soyliyim yeminle benim Rampage RH1 Hectoradan pek farki yok. Hani aralarinda 1000TL fark var kesinlikle degmez normalde Rampage tarzi markalarin urunlerini ovmem ama ben bu urunu bilmiyorken almistim ve cok ciddiyim arada pek fark yok. Hatta arkadaslarim eski mikin daha iyidi dedi. Bence Rampage RH1 Hectoraya bir sans ver saka yapmiyorum. 250 TL mi ne zaten. Simdi beni Rampage ovuyor falan demesinler de saka yapmiyorum arkadaslar kendim kullandim tecrube ettim. Dedigim gibi kotu bir kulaklik kesinlikle degil hatta Cloud Coredan daha iyi muhtemelen. Ama saka yapmiyorum aralarinda 1K fark yok yani olmamali. Hatta su an kullandigim Rampage bana daha rahat geldi. Mikrofonu da daha iyi. Soyle diyim baska kulakligim olmadan alicak olsam ve su an kulladnigim kulakligi bilmesem direkt Blackshark alirim. Ama dedigim gibi arada cok fark yok.
@SneeX sipariş verdim şimdi gelince ses kalitesi olsub mikrofon olsun bilgilendiririm seni. Ya aslında inceleme yapmak isterim de kulaklıklardan anlamıyorum pek. Neleri yazmam gerektiğini bilmiyorum.

Reaksiyonlar: WörWind