• son topta alpiye 3'lük kullandırmayı kim hangi akılla düşündü acaba yarım saattır bunun hakkında düşünüyorum
    zapkinus
    zapkinus
    hocam mesele maalesef respect atmak değil. uzun yıllardır hemen hemen her videosunu izlediğim birisi neo. sigara içmemeye dair en az 3-4 tane video bile çekti. izleyici kitelesine (ki bu kitle hep küçük yaştaki insanlar) hiçbir zaman kötü bir şeyi methetmedi, her zaman geliştirici şeyleri tasvip etti. gün sonunda yargılamak bize düşmez çünkü uyuşturucu kullanan arkadaşlarımdan biliyorum. her şey hatalı bir ortam ve bir deneme ile başlayıp sonrasında kontrol edilemeyen boyutlara ulaşıyor. bir bağımlının başlangıç aşamasından sonra maalesef hür iradesi yok oluyor. ki neo'nun dediği gibi, bunlar öyle kötü insanlar da değil, refah ve entelektüel birikimi toplumun çok üstünde olan şeyler. ben yalnızca üzülüyorum çünkü bu seviyelere ulaştıktan sonra bırakabilmenin tek şartı artık başka insanların zorlaması ile oluyor ki o bile çoğu zaman fayda etmiyor. videodaki sözlerinden pişman olduğu anlaşılıyordu, umarım hastalığı atlatır ve temiz bir şekilde yaşamına devam eder. bizim tek temennimiz insanların iyi olması, iyi görünmesi, iyi hissetmesi, iyi bir şekilde yaşaması. iyi günler dilerim.
    Edmond_Dantes
    Edmond_Dantes
    Valla hocam ben bilmiyorum. Uyuşturucu işine en ufak bulaşan adamla selamı sabahı keserim direkt ve itin g*tüne sokarım afedersiniz. Bazı şeyler affı olmayacak şeyler. Bilmeden bu işe bulaşanları tenzih ediyorum tabii ki (Haberi olmadan içeceğine karıştırılan, daha el kadar bebeyken zorla verdirilen gibileri) bile isteye "al oğlum bir kere dene manyak bir şey biz hep çekiyoruz" falan diyen arkadaşlarından heves edip "bir kere deneyeyim bir şey olmaz yaa" diyerek bu işe giren adamdan bahsediyorum. Bu tip adamlara gram saygım yok.
    Bir de bu son bahsettiğim tipteki adamlar için neden Allah yardım etsin, İnşallah kurtulur falan derler anlamam. Kendi keyfine merak edip bulaştı, ne diye iyi dileklerde bulunuyorsun arkadaş?
    zapkinus
    zapkinus
    Hocam siz bu insanlara çok üstten bakıyorsunuz. Herkesin günahı farklıdır. Kimi kumar bağımlısıdır, kimi uyuşturucu kullanır, kimi de yalan söylemeden duramaz. Kimsenin kimseye üstten bakmaya hakkı yok bana göre. Hepimiz hayata tutunmaya çalışan 8 milyar varlıktan biriyiz. Kalkıp bu kadar kin veya nefret dolu olmanın anlamı yok. Birinin elinden tutulmazsa o kişinin durumu daha kötüye gider. Misal; kullanan birine hakaret etmek, üstten bakmak onun nefretini ve kinini arttıracağj için o kişi suça bulaşabilir ya da kafasını dağıtmak için daha fazla içmeye başlayabilir. Bunun yerine benim yaklaştığım gibi onu anladığımızı belirtir ve yanında durursak bu insanların, ancak o zaman bırakabilirler. Ben sizin fikrimizi desteklemiyorum.
    Spor çok iyi gidiyor
    mahşerin pompacısı
    mahşerin pompacısı
    35,40 yağ 50,60 karbonhidrat 150+ protein
    zapkinus
    zapkinus
    Haftada 4 gün antrenman, kalan 2 gün kardiyo, 1 gün dinlenme. Diyet olarak 2 öğün, minimum karbonhidrat, en az 120-130 gram protein. 2 haftada 112 kg’den 105’e düştüm.
    mahşerin pompacısı
    mahşerin pompacısı
    Ben haftada 5 gün antrenman her antrenman sonu 30,40dk kardiyo bacak günü çabuk bitiyor diye 100+ dakika kardiyo
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,154
Üyeler
193,278
Son üye
Goatnaldo Samet