Aynen, yeni ekran kartlarının nvidia için 2. karta desteği yok diye biliyorum oraya ses kartı vs takabilirsin ama 3 ssd portu çok yeterli. Şimdiden hayırlı...
Kasa fanlarının kutuplarını ters bağlayabilsen bile dönmeyeceklerdir. İçlerinde sürücüler ve sarmalar var bunlarla oynama yapmadan fanı ters çalıştırman çok...
Yazının tarihine bak önce. Yazı tarihi lansmandan önce, senin yanıtın ise lansmandan sonra. Vay be ne kadar bilgilisin maşallah. Sen biliyor idiysen madem...
aynı ceo 4000 serisi tanıtımında da böyle bir şey sallamıştı 3090dan daha iyi olacak demişti 4070 e mi 4070ti'a mı ne. kendisi palavra sıkmayı sever. özel...
3 ssd aynı anda çalışır ama PCIe2 çalışmaz. Söyle anlatayım m2_3 yuvasına ssd taktığın zaman görseldeki bölüm devreden çıkar. Görselde hangi bağlantı...
Güzel bir anakart beyaz sistem toplarsan şık kalır ama yanlış anlamadıysam 2 ssd takmayı düşünüyorsun. direk 2 tb bir ssd almak daha uyguna gelecektir...
Yeni gelen kartların 25 26 bin TL dolaylarında satılacağını beklemek Türkiye için hayal. Yeni kartlar henüz çıkmadı testlerini göremedik arada ne kadar fark...
Ekimden beri bekliyorum. Parçaları ufak ufak topladım sadece ekran kartı kaldı. İmkanın varsa bekle. Yeni bileşenler çok uyguna çıkmaz belki ama bence...
MSI tarafında da yeni iki model gelmiş. VANGUARD ve INSPIRE. 5000 serisinde sürekli devam eden Gaming X ve Ventus modelleri yine benzer görüntüye sahip...