Kardeşim kadınlar 10km öteden bir erkeğin duygularını anlar. Farkındadır ona ilgi duyguduğun. Buna rağmen karşılıklı adım atamıyorsanız zorlama. Sana en iyi...
Evet. Benim asıl belirtmek istediğim markadan bağımsız soğutmanın yeterli geleceği. Kullanan arkadaşlar varsa deyenimlerini yazarlar ama sırf inno3d diye...
5080i uv yaparak kullanıyorum %100 gpu kullanımı olan 4k oyunlarda 61-62 dereceleri hiç geçmiyor. Stok halinden bir tık daha da peformanslı çalışıyor. Kartı...
Kullanım amacına bağlı. Bende 20lik var 65w veriyor. Laptopu ve telefonu şarj etmek için almıştım. Priz olmayan yerlerde çok işime yarıyor. Yanında sırt...
İnan bakmıyorlar. Asker hattı saçmalık. Tuşlu telefona kendi hattını tak gir.
Asker hattını açtırsan sadece 10 kişiyi arayabileceksin onu da Turkcell...
https://app.hb.biz/1c79Jy4gp69h
Hepsiburada karta 9 taksit 159.000
Bence bu kart için fazla ama taksit opsiyonu ile almak isteyenler için fiyat gene...
Kardeşim çok farklı sebepleri olabilir, yapacağım yorumlar sadece varsayımlar olur. O bölgede yumuşak çiğneme yap veya fazla kullanmamaya çalış. İlk fırsat...
Kardeşim öncelikle hayırlı olsun telefon sokan çok fazla kişi vardı ama sokmak normalde yasak. Sokarsan da sağda solda gösterme. Amfide otururken komutana...