Hocam zamanında rx580 - HD serisi gibi ekran kartlarını kullanıp 9000 serisine gübre atmaya çalışan pek çok insan var forumda. Neymiş efendim rx580 de...
Çoğunlukla fiyatlandırmadan kaynaklı zaten övme/yerme yorumları :) Biri 5070ti'a denk demişti 9070xt için hani çok basit gir internete yaz araştır şu...
Burada amd yi övüp övüp bitiremeyeneler nvidia kartlara 2 bin lira indirim gelince 3 günlük amd kartlarını iade etmek için sıraya giriyorlar onu ne yapıcaz.d
Ben tam tersini daha çok görüyorum, adam 5070 alacak ısrarla 9070XT al diyorlar şöyle iyi böyle iyi diye adam da güvenip alıyor. Sonra Nvidia kartla hiç...
1- FSR ne kadar iyi olursa olsun performansı aynı oranda arttıramıyorsa ve neredeyse hiçbir oyunda resmen desteklenmiyorsa bir anlamı yok.
2- VRAM cimrisi...
merhaba ben şu anda rampage ally k11 %60 lık bir klayve kullanıyorum yedek olarakta asus tuf gaming k3 var bunları satıp w75 almak istiyorum sizce mantıklı...
Mesajın son kısmına geçin direkt Tier list güncellendi bu tablo artık eski.
Okumaya üşenenler için yapay zekaya listenin görselini yaptırdım. Yorumlar...
2 yıl Xiaomi Note 13 pro plus 5g kullandım pil konusunda sıfır dikkat hiç önemsemedim pil sağlığıni sağlık şuanda %86 orjinal adaptör ve ara ara 120w turbo...
Arkadaşlar güncelleme; ne 17 pro ne de 17 pro max Antalya Lara bölgesinde neredeyse hiçbir mağazada stok kalmamış 1.5 saat boyunca aradım telefonu yine de...
Anlıyorum hocam verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Bence ayar konusu önemli ben biraz farklı düşünüyorum sizlerden bununla ilgili çünkü deneyim...