Öneri 2k-4k OLED Monitör Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
31
Ekran görüntüsü 2026-07-31 031306.webp

@Tayfunns

''Tayfun selamlar, hayırlı teskereler. Ben bir konu açmıştım, sağ olsun arkadaşlar yardımcı oldular. Son noktayı da senden almak istedim. 40-45 bin TL aralığında 2K OLED bir monitör arıyorum. Ekran kartım 9070 XT ve kartı fazla zorlamadan, ayar düşürmeden oyun oynamak istiyorum. Bu nedenle 4K'ya yönelmek istemiyorum. Sen olsan hangi modeli önerirdin 4k önerirsen oda olur sana bağlıyım? Askerden dönünce cevaplayabilirsen çok sevinirim.''

Bence o bütçede 4K alın. 9070XT FSR ile birlikte kaldırır 4K'yı öyle ayar düşmelik durum yok zaten upscale teknolojisi kullanmak çok daha mantıklı oluyor 4K'da çünkü oyunlardaki anti aliasing teknolojileri (taa,smaa,fxaa) falan DLSS ve FSR'ın anti aliasing teknolojilerine kıyasla çok daha kötü özellikle hareketli sahnelerde fark çok bariz. 2K ve 4K arasında cidden büyük fark var görsel olarak yani değer.

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
@Tayfunns

''Tayfun selamlar, hayırlı teskereler. Ben bir konu açmıştım, sağ olsun arkadaşlar yardımcı oldular. Son noktayı da senden almak istedim. 40-45 bin TL aralığında 2K OLED bir monitör arıyorum. Ekran kartım 9070 XT ve kartı fazla zorlamadan, ayar düşürmeden oyun oynamak istiyorum. Bu nedenle 4K'ya yönelmek istemiyorum. Sen olsan hangi modeli önerirdin 4k önerirsen oda olur sana bağlıyım? Askerden dönünce cevaplayabilirsen çok sevinirim.''
Hocam bu bütçede 4k almalısınız bence de ekran kartı taş gibi de oynatır ayar düşürmeden ama eğer illa 2K OLED alacağm derseniz ASUS XG27ACDNG tavsiye ederim çooook üst düzey

32 olmasının özel bir sebebi var mı 27'de olur mu?
Trueblack500, Dark Armor kaplama ve 4.nesil panel üçlüsü sadece 32 de var şu an. 27 de sadece 4.nesil panel var. Trueblack500 ve Dark Armor kaplama yok.

Trueblack500, Dark Armor kaplama ve 4.nesil panel üçlüsü sadece 32 de var şu an. 27 de sadece 4.nesil panel var. Trueblack500 ve Dark Armor kaplama yok.
tamamdır teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,658
Üyeler
200,471
Son üye
UCC-1

Geri