105w gereksiz .
65w oyunlar icin
105w render vs yapanlar icin
bu kadar isinmasi normal yani sizde ve curve optimizer yapmaniz sart arkadaslarin dedigi gibi
105w alinca da cok fark etmiyor bende. 25k seviyelerine geliyor puan ve sicaklik ise en fazla 3-5 derece artiyor. Asrock x870 nova wifi var bende , suan...
Eski konu ama benim ki oyunlarda 40-47 derece , cinebech de ise 75 derece. Hem anakart hem soğutucu iyi değil arkadaşın ve o yüzden bu kadar sıcak
Ben 65w...
s25 yada s26 al diyenlere bakma sen , buyuk telefona alistiktan sonra , kucuk telefon kullanamazsin. suan s23 kullaniyorum ve inan kullanirken zorlaniyorum...
Sorun bence anakart yada PSU kaynakli. Reddit gibi platformlarda benzer sikayetlere sahip insanlarin problemleri genelde psu degisimiyle ve bazende anakart...
niye alinmasin acaba ? elimde samsung g6 oled ve asus rog xg27aqwmg var. asus da siyah ve beyaz daha iyiyken , diger renkler samsung da bir tik daha iyi...
anakart degismek zor istir. bastan iyi anakart al , sonradan ekran karti yukseltirsin. x870 ler satiliyor gigabyte nin 10-11k seviyelerine. tek yanma...
o kadar iyi islemci alip giris seviye anakart almak yerine , en azindan bence x670 veya b850 bak. milletin anakarti 6000mhz zor destekliyor ram olarak...
Anakart da iade edilmesi lazım o zaman. Oyun için istiyorsan iade etmeyim en kötü yanma olursa RMA ile değiştirtebilirsin. Uğraştırır evet ama bu sistemde...