ben zaten değer demedim bu arkadaşı sistemi high ayarlarda yaklaşık 300 fps alıyor 5070 ti 9800x3d bir sistem ise high 430 fps lerde alıyor bu da %30...
Yinede değmez. Low ayarda 430 fps almak yerine 490-510fps alması bir şeyi etkilemez. Onun yerine 1-2 sene içinde yeni çıkacak ekran kartı ve işlemci daha...
ben samsung g6 oled kullaniyorum ve cok memnunum. Monitorler konusunda benden daha bilgili arkadaslar var. Monitor basligi acip butceni belirtir isen...
gerek varmı 7800 den 9800e geçmeye be ve sadece cs oynuyorsun değmez bence illa geçeceksen 9 taksit var amazonda suan bende 7800e geçtim 5600den gelmesini...
Anlaşıldı hocam değerli bilgilerin icin cok teşekkür ederim ıps monitor ama benq Fast tn geçmeyi düşünüyorum hocam size dizi film izlerken bir fark olur mu
cok olur , sakin oyle bir hata yapma. Oyunlardan para kazanan bir e sporcu degilsen TN almamalisin. goruntusu cok kotu ve kafani biraz cevirsen bile goruntu...
sadece cs2 oynayan birinin boyle bir sistemle ne isi olur bilemiyorum. elindeki guncel sistem zaten her seyine yeter ki :) cs2 cpu oyunu ustune , 7800x3d...
Vanguard, FPS hassasiyeti yüzünden Valorant'ta LoL'e göre kat kat daha agresif ve derin tarama yapıyor. Bu sebepten LoL oynadığın zaman çakışma olmazken ...