18600 pil var ise maksimum 3600 mah üst sınır, 21700 pil ise 5500 mah üst sınır genelde sahte değerler yaziyor bu tarz ürünlerde bende daha önce bunda...
Fiyat iyi gibi ilk bu fiyattan kaçırdım ben sonra 2900 küsürden aldım, muhtemelen biri alip deneyip iade etmiştir tahmini yenj gibi gelir. Banada lazım bir...
Hocam bu 3 markanın coğu modelini asağı yukarı deneyimledim o yüzden lafı biraz kısa tuttum.
Steelseries segment segment razer ve corsairin altında belki 1...
Hocam bence genelleme yapmaniz uygun değil kullandığınız modeli kıyaslarsanız daha iyi her markanın iyi kötü farklı kullanıcılara hitap eden ürünü vardır...
Bende spigenin 67w olanı var birde ankerin 67w olanı. Fnirsi type c havayı takınca spigen kapanıp açıyor anker yapmıyor ama telefon şarj ederken fark...
Fanların amperi düşük o yüzden ikiside senin için problem olmaz hangisi montajını kolaylaştırıyor ise ona bağla
1782929468
Bunda 1 tane anakarta giden...
Evet bağlayabilirsin sorun olmaz aynı rpm olan tüm fanları tek cha fan girişine bağlamanın yeterli, yani bu alacağın 3 fan ile bu pwm çoklayıcı birleştir...
Masan sağlam ise sıkıntı yaşamazsın ben hep delik açmadan kullanıyorum, h100 de 50cm uzatma ile ayni monitör takılı 9kg 34 inch dikey var yanında hepsi...
F80 9kg h100 12kg sizin monitör icin yeterli gelir,
Düzeltme, gaz sertliğini monitör üzerinde takılı iken alyan ile yapmanız gerekiyor, f80 de plastik...