5 gündür yeni sistemle uğraşıyorum kafayı sıyırmak üzereyim, anakartım asus rog B850E, ramlarim (F5-6400J3239G16GX2-TZ5NR), oc falan yapma derdim yok tek...
tuf 5070ti aldım çok memnunum furmark ile 20 dakka fırınladım kartı kasa içinde td500 vs fan ayarları sessiz 600 rpm de neredeyse dönmüyor kasa fanları o...
işlemcine göre değişir işlemcinin modeline göre internete yaz ör: ryzen 9600x diyelim 5.4 ghz de çalışır normal oyunlarda aşağı yukarı 5.2 ile 5.4 arası...
işlemci yada gpu yavaş yavaş kısmaz frekans zaten, belli bir sıcaklığa geldiği an artık soğuyamıyorsa o zaman kısar, sen son ana kadar beklemişsin gelmişsin...
sadece kurucaksin sil diyeceksin sistem yükleme önbelleği mı ne öyle ayar vardı onu tikleme tiki kaldır ondan sonra gelişmiş tarama seçeneğini tikle gelen...
bilmiyorum ama benim sorun armory create den sonra oldu, yazılımı yükledim updateleri yükledi sonra yeniden başlat istedi ve durum bu şuan.
1774563207...
yazılımı yüklemeden önce bir problem yoktu, yükledikten sonra windows açılış ekreanında gelen ses titreyerek geliyor ve sistem bir kaç saniye kasıyor...