riotun eşleştirme sistemi çok saçma hocam özellikle duo giriyorsan sana 3 tane aveli veriyor al kardeşim taşıyabiliyorsan taşı diyor, solo girince de her...
avrupada ikeaya japon pazarı gözüyle bakıyolar geçici ürün lazım olduğunda veya fakir aileler buradan alışveriş yapıyor, bizde lükse giriyor acınası valla.
9800x3d ile kullanıyorum yük altında izmir sıcağında 70-75 derece fln oluyor soğutucuyu yana dikey taktım kasam akvaryum oda 30 derece civarında şu an çok...
2006 astram var bir kere arkadaşın 2015 corollasına binmiştim eşşek gibi araba bin git başın ağrımaz ama konfor olarak sıfır yol sesini çok alıyor her...
hocam yapay zekaya sorduğum kadarıyla yanıtlayayım corsair daha yeni teknolojiymiş soğutma olarak daha iyi diyor, lian li ekran daha büyük ve o da güzeldir...
ocypus delta 360mm var hocam kasam akvaryum çok iyi bir kasa değil anlık izmir sıcağında bu şekilde öneririm, bios ayarım +200mhz ve curve -20. şu an boşta...
izmirdeyim hocam örnek olarak şöyle söyleyeyim çalışsa yeter bana uygun fiyatlı olması daha önemli beko b710 elite makineyi beğendim mesela 30 civarına da...