Arkadaşlar merhaba amazon üzerinden 1 temmuz 2026 tarihinde iffalcon 75u65 model televizyon aldık, o tarihten beri adam akıllı başına çok oturmamıştık bu...
mchose x9 kullanıyorum ben mic çok iyi, yazılımı aşırı iyi eskiden cadde üstünde oturuyordum oyunda arkadaşlara çok fazla araba sesi gidiyordu cam kapalı...
5500x pci3.0 o etkiliyor olabilir anakartın sitesinden chipset güncellemesini indir bir de öyle dene her ihtimal olabilir yapılacak en mantıklı hareket...
sanırım sistem yetersiz kalıyor obs'i ne için kullanıyorsun kayıt mı yayın mı ? bir de siyah ekrana sağ tıklayıp önizleme diye bir seçenek olacak ondaki...
0 bilgiyle gitmiştim ilk derse hoca hiç kullandın mı diye sormuştu direksiyona dokunmuşluğum bile yok dedim öğrenemem kafasına girdim hemen 3. derste...
hocam genelleme yapmak doğru değil lafınıza katılmıyorum pek bu konuda genelleme yapılabilir 2 yıldır arabam var öğrendiğim en büyük bilgi şu oldu bir araba...
2003 yılından beri bilgisayar kullanıyorum bir sürü ekipman aksesuar geçti elimden en çok pişman olduğum bu mousepad oldu kendime yediremediğim içinde...