Merhaba o kadar uzun bir şey yazmışsınki yapay zekadan sana bir özet çıkardım. Bu özetle üyeler daha rahat anlayabilir sanırım.
Kaza: Kardeşi kasaya kola...
Aslında memnun olup olmayacağınız size kalmış. Şu anda yaşadığınız bir problem var mı ? R5 5600 e geçtiğiniz zaman cs valo gibi oyunlar haricinde iyiki...
Am5 e geçmek minimum 30 k ya mal olur. Ekran kartınız güzel bir süre daha idare edebilir sizi. Am5 e geçtikten sonra 30 k harcadığınıza değecek bir fps...
anakartınıza göre 2 tane 8 lik cpu girişi 1 tanede 24 lük pin girişi. 2 adet 8 li girişi anakartın sol üst koşesindeki yere bağlamanız gerekiyor.
Psu...
Counter strike, lol, valorant gibi oyunlar harici 2 k da 144 fps i çoğu oyunda geçemeyeceğinizi düşünüyorum. Sadece bu tür oyunlar için istiyorsanız...
Kendi bilgisayarıma daha dün format attım. Chrome sekmesi ve steam gibi basit şeyler açık olmasına rağmen 12 gb ram kullanıyordu. Bütçe meselesi biliyorum...
Merhaba beyaz sistem için beyaz bir soundbar istiyorum. Beyaz olması şart, monitör de 27 inç. Kullanım ihtiyacı ise film/dizi, forza horizan 6 ve bazı...