Rahatsız Etmeyecek Kablosuz Kulaklık Önerisi

sweco

80+
Reaksiyon skoru
10
Merhaba arkadaşlar, ben soundbar alacaktım ama güzel soundbar yoktu pek. Tek alınabilen Razer Leviathan V2, o da 13K, gereksiz pahalı. Mecbur kulaklık alacağım ama şimdiye kadar kullandığım kulaklıklar hep arkama yaslanınca video falan izlerken kaba olduğu için ben değil kulaklık yaslanıyordu arkaya, rahatsız ediyordu ve kafamı acıtıyordu vb. Bana kablosuz, sağlam, rahat bir kulaklık önerir misiniz? Sesin sağdan geldiğini soldan geldiğini çok iyi anlarım. Gecikme aşırı az olsun, derdim yok, hikayeli oyun ve video izliyorum sadece. Bütçede gerekirse 7K'ya 8k ya falan çıkarım, yeter ki rahat olsun. Artık rahat bir kulaklık istiyorum.

Logitech G733 kullanıyorum en hafif ve rahatsız etmiyor. Ayrıca Steelseries Arctis nova 4p de kullanıyorum. Steelseries daha fazla sıkıyor kafayı ama alıştım. Rahatsız olmak istemiyorsan Logitech G733 öneririm.

Logitech G733 kullanıyorum en hafif ve rahatsız etmiyor. Ayrıca Steelseries Arctis nova 4p de kullanıyorum. Steelseries daha fazla sıkıyor kafayı ama alıştım. Rahatsız olmak istemiyorsan Logitech G733 öneririm.
Hocam bende logitech ve hyperx markası arasındayım bazıları rahatlıkta logitech hyperx in yanına yaklaşamaz diyenler var sizce hangi marka daha iyi marka olarak model değil

Hocam bende logitech ve hyperx markası arasındayım bazıları rahatlıkta logitech hyperx in yanına yaklaşamaz diyenler var sizce hangi marka daha iyi marka olarak model değil
Hyper X hiç kullanmadım o konu hakkında bir bilgim yok. Rahatlık konusunda Logitech daha iyi olabilir tahminimce ama oyun oynarken belki HyperX daha iyi olabilir.

Masa düzeni çok önemli değilse ankerin bluetooth hoparlörlerinden birini satın alın bir adaptör ve şarj kablosuyla sürekli şarjda tutarak kullanın.

Masa düzeni çok önemli değilse ankerin bluetooth hoparlörlerinden birini satın alın bir adaptör ve şarj kablosuyla sürekli şarjda tutarak kullanın.
Hocam soundbar bulsam güzel alırımda hoparlör istemiyorum masa düzeni çok önemli benim için

Hocam soundbar bulsam güzel alırımda hoparlör istemiyorum masa düzeni çok önemli benim için
Koltuğa yaslanma konusunda hangi kulaklığı alırsanız alın aynı durum olur. Kulakiçi kullanmak dışında başka çözüm yok gibi sizin açınızdan.

Koltuğa yaslanma konusunda hangi kulaklığı alırsanız alın aynı durum olur. Kulakiçi kullanmak dışında başka çözüm yok gibi sizin açınızdan.
Farkındayım hocam onu mecbur kabullenicem bari 7 8k verimde kafamı rahat ettirsin ucuzlar kadar kaba olacağına bir tık daha ince olsun diyorum maalesef arkaya yaslanmak isteyince kalitesiz monitör hoparlörünü kabullencez kulak üsüt kulaklık öneriniz varmı hocam

Benim gibi sürekli kullanırsan 1 gün gidiyor Logitech G733. Günde 1 kez şarj ediyorsun. Ama günde 5-6 saat kullanırsan 3-4 günde bir şarj edersin muhtemelen.
Hocalarım şuan asus rog pelta incehesap gaming gecwsinde cashbak hediyesi ile 4.2k ya geliyor alınır mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,580
Üyeler
196,996
Son üye
alejandro42
Geri