Sevindim hocam o zaman ben yan monitörüm IPS olarak kalacak forumlarda, yayın izleyeceğim zaman, bir şeyler araştıracağım zaman ips monitörü kullanayım...
SS Type B kablosu bağlı iken programından yapabilirsin. Ben kafem için almıştım ama HD 720Hz old. için pek rağbet görmedi, zaten ucuza almıştım ilana koydum...
teşekkürler hocam bir şey soracağım monitörün firmware güncellemesini nasıl yaptınız programdan oluyor diyende var usb takıp yapanda mantığı nasıl? ayrıca...
Alanlara hayırlı olsun, aktif olarak dünyanın en iyi monitörü. Sadece yüksek hz değil aynı zamanda görüntü anlamında çok iyi, LG`de aynı özellikte satıyor...
hocam iş yerinde günde yaklaşık 7-8 saat ekran sürem vardı İPS 4k monitör kullanıyordum yaklaşık %30 parlaklıkta ve son zamanlarda çok baş ağrısı, dönmesi...
Öncelikle teşekkürler. Hevesiniz kırılmasın hocam şu an satışta olan en iyi 2k monitör bu ve XG27AQWMG zaten. Sadece fiyatı haklı çıkarmak çok zor. Ama...
Tabii ki var estağfurullah hocam benim haddime değil kimseye eleştirme demek öyle bişi demedim zaten banada umarım sinirlenmiyorsundur mo27q3'te baktım...
Sen bilirsin hacı bence alınmaz eleştirme hakkım var kaldı ki indirim konusu hayli hayli var bence bu fiyat sunduğu şeylere göre pahalı. 41k ya 500hz oled...
O zaman genelleme yapacağız aldığımız her OLED monitörde günde 6-7 saat hatta ne 6-7 saati hadi 3-4 saat aynı oyunu oynuyorsak ve korumaları umursamıyorsak...
Arkadaşlar saçma sapan bir tartışma olmuş yukarıda da kimi neye ikna etmeye çalışıyorsunuz anlamadım.
4K > 2K diye 4K daha iyi olmuyor. Kullanım şekillerine...
ne zaman 4k monitörden 2k monitöre geçtim baş ağrılarım ve göz yorgunluğum fark edilir derecede azaldı, o 4k keskinliğine uzun süre maruz kalmak cidden...
4k oledler gerçekten muazzam. msi ve asus markalarının 3 modlu monitörleri Türkiye'ye gelip çoğalıp fiyatları oturduğunda bunu satıp 6-7 ay sonra veya belki...
Hayırlı olsun hocam bende bu fiyattan değerlendirdim bu monitörü bence çok büyük fırsat. Kendi monitörümüde sattım 40bin lira gibi bir fiyata kadar düştü...