Aiko98
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
TR piyasasının 10-13k altında fiyattan satılıyor. Bence bütçesi olan değerlendirebilir.
LİNK: https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...hz-oled-gaming-dual-mode-monitor-1251328.html
İhtiyaçlara göre tabii ki değişir. Sıklıkla hayatı FPS oyunları ile geçen birine bu monitör çok iyi gider.monitör yeni nesil güzel de,o fiyata 2k 540 hz olacağına 4k 240 veya 360 hz olsaymış çok daha güzel olurmuş. hz den çok çözünürlüğe ihtiyacımız var bizim.görüntü kalitesi daha önemli oledlerde.
Hayırlı olsunGigabyte tandem oled vardı dayanamadım çektim gelince onu satarım artık
3 4 defa sayfayı yeniledim öyle Sepete ekledi bende ihtiyacın varsa yenile sayfayı sürekli sendeStok bitti ne ara aldılar
Asusun yeni 3 modlu monitörünü bekle. 4k 360hz, 2k 520hz ve 1080p 680hz sunuyor. Trueblack600 ve rgb şerit ile gelecek. Metin bozulması yok. 5.nesil qd oledAlıntıyı görüntüle
Gigabyte tandem oled vardı dayanamadım çektim gelince onu satarım artık
Hayırlı olsun hocam bende bu fiyattan değerlendirdim bu monitörü bence çok büyük fırsat. Kendi monitörümüde sattım 40bin lira gibi bir fiyata kadar düştü.Alıntıyı görüntüle
Bu paraya 4K al hocam ilerde keske 4k alsaydım dersinAlıntıyı görüntüle
4k oledler gerçekten muazzam. msi ve asus markalarının 3 modlu monitörleri Türkiye'ye gelip çoğalıp fiyatları oturduğunda bunu satıp 6-7 ay sonra veya belki 1 yıl sonra bu monitörü satıp geçebilirim. Bilemiyorum ne zaman çıkacaklar ne kadar olacaklar ve Türkiye'ye gelecekler ama bekleyip görelim.Bu paraya 4K al hocam ilerde keske 4k alsaydım dersin