sahibinden den baktım da hiç yaşadığım yerde satan yok. Satan 1 kişi var o da 9000 tl ye satıyor öyle diyeyim :D. Altus makinemle bu delonghinin fiyatı...
Vallaha ben gördünüz mü biliyorum a620, coolermaster 850w goldlu kasayı nitro+ 9070xt ve 16x2 32gb ddr5 ram ile güncelleyip 61k ya alabildim. Bu sistemi...
https://www.akakce.com/espresso-makinesi/en-ucuz-delonghi-ec-685-m-dedica-gri-fiyati,95725871.html
Hocam bu iyi midir iş görür mü? Altusta en büyük derdim...
Hocam garip bir şekilde bende kiwi marka basit bir öğütücü var onun en ince ayarında yaptığımda altus makinemde soldaki delikten kahve çıkmıyor ben de o...
Bu ürün yerine BU ÜRÜNÜ alabilirsin hocam. Konchero Mostro da çok benziyor. Sanırım bunların hepsi aynı yerden alınıyor Çin'de. O kendi markasını bastırıyor...
Evet hocam siz de yorum yazmışsınız. Ben basınçlı portafiltre kullanıyorum çünkü basınçsızlar çok pahallı ve bir kere temudan aldım her yere fışkırdı...
Hocam bu vestel X modeli 3000 tl ye iyi mi sizce 9 taksitte var? Tartıda 18 gram ölçüp makineye koysam iş hallolur zaten 18 gramı rahatça öğütürüm. Yardımcı...