🔥İndirim Samsung Odyssey G6 Monitör (OLED 27" 2K 240Hz) - 23,1 bin TL

XanthiN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,458
Normalde 26-27k, indirim ile 24k'ya düşmüş + 15.000/1.000 kuponu ile 23.114 TL'ye geliyor. Yılbaşından sonraki en dip fiyat. Peşin fiyata taksit var.
Not: bu G61SD modeli, bir de bunun kırpılmış daha ucuz G61SH modeli çıktı fakat henüz Türkiye'ye gelmedi. <Farkları nelerdir?>
Alternatif olması açısından, ondan da düşük G5 180 Hz (G50SF) modeli var 19.5k'ya satılıyor ama bu fiyata G61SD alınır gibi.

Samsung Odyssey OLED G6 LS27DG612SUXUF 27" 0.03 ms 2K Pivot 240 Hz OLED Oyuncu Monitörü

111828f2-3894-4535-a948-8a0577f2ec87.png

Son düzenleme:
Genel deneyim baya kötü bana kalırsa, 2. Elde değer kaybı da çok fazla

@Tayfunns G6 ile G5 aynı paneldi dimi hocam? G5'i 20k altına almış birisinin G6'ya gelmesi için sebep var mı?

Genel deneyim baya kötü bana kalırsa, 2. Elde değer kaybı da çok fazla
Baskan samsung g6 oled ile gigabyte MO27Q2A oled hangisini önerirsiniz çok fark varmı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İkisinede değmez derseniz Aoc Q27G42XNE var bide listemde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı panel. G6 biraz daha yüksek parlaklığa çıkabiliyor.
G5 te mantıklı o zaman.

Konudaki G6 oled monitörü Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum çok memnunum. Her türlü oyunda vb işimi görüyor. Mat ekranı çok kullanışlı. Evimin her odası güneşli oluyor.

Mat ekran hakkındaki önyargılarınızı tekrar düşünebilirsiniz. Parlak panelde Kendi yansımanızı görmek cidden dikkat bozucu olabiliyor.

Monitörün panel özellikleri de gayet yeterli.

Referans olsun diye söylüyorum Samsung s95f model oled tv sahibiyim. Belkide piyasadaki en iyi oled panel.

Televizyondan sonra monitörde oyun veya film izlemeye geçince hiç yadırgama hissetmiyorum. Konudaki monitörü kesinlikle alabilirsiniz.

Aktif olarak yarı profosyonel cs de oynuyorum, hikayeli oyun da oynuyorum. HDR ı gayet güzel çalışıyor. Herhangi bir kusurunun olduğunu düşünmüyorum monitörün. SDR Ve HDR Parlaklığı da gayet yeterli zaten daha fazlası gözlerinize zarar verebilir. Malzeme kalitesi de gayet hoş.

İstediklerinizi sorabilirsiniz.

Konudaki G6 oled monitörü Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum çok memnunum. Her türlü oyunda vb işimi görüyor. Mat ekranı çok kullanışlı. Evimin her odası güneşli oluyor.

Mat ekran hakkındaki önyargılarınızı tekrar düşünebilirsiniz. Parlak panelde Kendi yansımanızı görmek cidden dikkat bozucu olabiliyor.

Monitörün panel özellikleri de gayet yeterli.

Referans olsun diye söylüyorum Samsung s95f model oled tv sahibiyim. Belkide piyasadaki en iyi oled panel.

Televizyondan sonra monitörde oyun veya film izlemeye geçince hiç yadırgama hissetmiyorum. Konudaki monitörü kesinlikle alabilirsiniz.

Aktif olarak yarı profosyonel cs de oynuyorum, hikayeli oyun da oynuyorum. HDR ı gayet güzel çalışıyor. Herhangi bir kusurunun olduğunu düşünmüyorum monitörün. SDR Ve HDR Parlaklığı da gayet yeterli zaten daha fazlası gözlerinize zarar verebilir. Malzeme kalitesi de gayet hoş.

İstediklerinizi sorabilirsiniz.
Oled ekranlarda metinler keskin olmuyor filan deniyor ne derece doğru? Ofis programları, Kod, metin yazma, Ödev vs. işleri içinde kullanmak amaçlı uygun mu sence?

Oled ekranlarda metinler keskin olmuyor filan deniyor ne derece doğru? Ofis programları, Kod, metin yazma, Ödev vs. işleri içinde kullanmak amaçlı uygun mu sence?

Yazılarda fark var fakat kısa süreli işlerde rahatsız edici değil.

Bahsettiğiniz işler için kısa süreli kullanımda oled uygun olabilir fakat günde bir kaç saatten fazlası göz yorucu oluyor oled monitörde.

Ofisimde 21.5 inch Dell LCD eski bir monitöre 9 saat bakıyorum gözlerim açısından herhangi bir sıkıntı olmuyor. Ofiste yaptığım işleri oled bir monitörde yapsam gözlerim çok ağrırdı. Oled monitörü düşük parlaklıkta kullansan bile yüksek kontrast göz yorucu oluyor.

Tam zamanlı ödev kod yazma ve ofis işleri için oled önermiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: cotw
Yazılarda fark var fakat kısa süreli işlerde rahatsız edici değil.

Bahsettiğiniz işler için kısa süreli kullanımda oled uygun olabilir fakat günde bir kaç saatten fazlası göz yorucu oluyor oled monitörde.

Ofisimde 21.5 inch Dell LCD eski bir monitöre 9 saat bakıyorum gözlerim açısından herhangi bir sıkıntı olmuyor. Ofiste yaptığım işleri oled bir monitörde yapsam gözlerim çok ağrırdı. Oled monitörü düşük parlaklıkta kullansan bile yüksek kontrast göz yorucu oluyor.

Tam zamanlı ödev kod yazma ve ofis işleri için oled önermiyorum.
Yani iş için değil eğlence için alınmalı.

ben bunun outlet olanını almıştım galiba 20.800 tl ye

Geri